Vraag

Wil graag omscholing doen in een andere richting kan dat ?

Hallo ik graag omgeschoold worden tot ICT medewerker en graag Via opleiding BBL variant kan dat ik ben 37 jaar ? Ik wil een andere richting op dan waar ik nu in zit.

07-11-2022 Vraag van Laurent

Dag Laurent,

Je kunt denk ik het beste hierover rechtstreeks contact opnemen met een ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) in de buurt om meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden te krijgen - zoals een arbeidsovereenkomst met een leer-werkbedrijf. Ook kan dan gekeken worden of je vrijstellingen kunt krijgen op basis van vorige opleidingen bijvoorbeeld. Veel succes gewenst,

Karen Boerdam
NOLOC erkend loopbaancoach
www.karenboerdam.nl

07-11-2022 Antwoord door Karen

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Laurent,
Dat is wel mogelijk. Heb je al op internet gezocht naar mogelijkheden? Je kunt bijvoorbeeld zoeken op ”leerwerktraject ICT” en vind je aanbieders van dergelijk mogelijkheden. Meestal is het salaris dat je ontvangt lager dan wat men veelal gewend was. Denk aan niveau minimumloon en daar iets boven.
ICT is een breed begrip, zorg dat je ook goed weet waar jji in geïnteresseerd bent, zodat je ook kiest voor de richting die het beste bij je past.

Veel succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40