Posd Payroll in Maastricht

Naam:

Contactgegevens:

Toelichting:

 

Telefonisch advies? 085 - 40 195 40

Posd Payroll

Wij willen ondernemers op vakkundige wijze ondersteunen zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw core business. Hierdoor kunt u zich bezig houden met wat u energie geeft en waar uw passie ligt. Het maakt niet uit welke business u voert. Wij hebben ervaring op allerlei gebieden zoals de horeca, schoonmaak, tuinbouw, detailhandelsbranche tot het uitzenden in de technische branche. POSD wilt u persoonlijk maatwerk leveren van uitstekende kwaliteit tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Profiteer van de voordelen die wij u kunnen bieden. Onze kracht schuilt in onze persoonlijke benadering. Als bedrijf zijn wij open en betrokken en staan altijd voor u klaar. Met oog op de toekomst wil POSD blijven inspelen op veranderingen op zowel economisch en maatschappelijk gebied, niet stil blijven staan als bedrijf en de verschuivingen en ontwikkelingen die zich voordoen in het oog houden. Met deze visie blijven de diensten van POSD altijd passend voor iedereen.

Specificaties

Algemeen:
Diensten Outplacement, Payroll, Personeelswerving, Re-integratie en Ziekteverzuim
Bedient Limburg

Locaties van Posd Payroll

Wil je offertes van Posd Payroll? Professionals zijn beschikbaar op de volgende locaties:

  • Maastricht

Ervaringen met Posd Payroll

Heeft u ervaring met Posd Payroll in Maastricht?
Schrijf dan review.

Beoordeel

 

 

Jordi:

 

"Leuk en professioneel bedrijf met goede en eerlijke adviezen. Scherpe payroll dienst en een uitstekend uitzendbureau wat oog heeft voor de medewerker! Absolute aanrader"

Jordi:

 

"Leuk en professioneel bedrijf met goede en eerlijke adviezen. Scherpe payroll dienst en een uitstekend uitzendbureau wat oog heeft voor de medewerker! Absolute aanrader"