Vraag

Outplacement aanvraag

Ik ben werkloos geworden op 1/12/2012 en vraag nu wat moet ik doen ik ben 55 jaar en heb 39 jaar dienst

07-11-2022 Vraag van Rita

Goedemiddag Rita,

Naar aanleiding van jouw aanvraag heb ik een paar vragen om mijn beeld (en wellicht die van mijn collega's) wat te verduidelijken. Het lijkt namelijk dat de aanvraag is afgebroken of niet volledig wordt weergegven.

Je vraagt om een outplacement en je geeft aan per 1/12 werkloos te zijn. Betekent dit dat je geen arbeidsovereenkomst meer hebt en nu bent aangewezen op WW? Of ben je vrijgesteld van werken en loopt je dienstverband nog een periode door en heb je van je werkgever de (financiële) ruimte gekregen een outplacementtraject in te kopen? Want kenmerk van een outplacementtraject is namelijk dat je van werk naar werk op zoek gaat. Een hele boel vragen bij een voor jou erg vervelende situatie.

Mocht je daadwerkelijk op zoek willen, wel of niet binnen een outplacementtraject, naar een nieuwe baan en je in Noord-Oost Nederland wonen, dan ben ik altijd bereid oriënterend met jou in gesprek te gaan.

Met vriendelijke groet,

Hans Huberts (NOLOC-erkend)
06-20102320

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Rita,

Bedankt voor je vraag. Op basis van jouw senioriteit kan je alternatieve benadering van de arbeidsmarkt je verder helpen. Heb je interesse om hierin begeleid te worden, dan kunnen we vrijblijvend kennismaken om jouw persoonlijke situatie nader te bespreken..

Met vriendelijke groeten,

Linda Bergstra
tel. 06-41096839
ReOrient Loopbaancoaching

07-11-2022 Antwoord door Linda

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Rita,
Ik vermoed dat het voor jou al jaren geleden is dat je hebt gesolliciteerd en je kunt denk ik wel wat hulp gebruiken. Een loopbaancoach is de aangewezen persoon om je te helpen.
Eerst zul je voor je zelf helder moeten krijgen op welk gebied jouw talenten en vaardigheden liggen en wat je er mee wil gaan doen. Vervolgens kun je gericht zoeken naar functies die bij jouw wensen en capaciteiten aansluiten. Een loopbaancoach helpt je met bovenstaande vragen en met het maken van een CV, sollicitatiebrief en het inzetten van je netwerk.
Op deze site vind je diverse loopbaancoaches die je hierbij kunnen helpen.
Veel succes,
Marese Donkers-Dijken
www.maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Rita,

Dat is inderdaad een hele verandering in je leven en kan me voorstellen dat dit even slikken is. Als je ontslagen bent, is het belangrijk dat je alle papieren rondom een ww-uitkering en het UWV goed hebt geregeld. Het UWV kan je daarbij helpen.

Ten aanzien van 'outplacement' is er meestal een budget van de oud werkgever beschikbaar om je naar een volgende loopbaanstap te helpen. Maar ook wanneer dit niet zo is, dan raad ik je aan eens in gesprek te gaan met twee tot drie loopbaanprofessionals bij jou in de regio. Zij helpen je verder met de vraag welke loopbaanvervolgstap je wilt nemen en hoe je dat het beste kunt doen (5 tot 7 gesprekken totaal). Op deze site, en op www.noloc.nl vind je deze gecertificeerde coaches. Het eerste gesprek is vaak oriënterend, vrijblijvend en kosteloos. Het zal zeker verhelderend werken en je op het spoor zetten hoe je nu verder wilt.

Veel succes met ontdekken en hartelijke groet,

Marianne Elken (regio IJsselstein/Utrecht)
info@elkentalent.nl
www.elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

xx

07-11-2022 Antwoord door Martijn

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Rita,

Je kunt op onze site - www.nextjob.nl - gratis het boekje 'van Werk naar Werk' aanvragen. Op onze site staat ook informatie over outplacement.

Uiteraard kun je me bellen voor meer informatie of als je geheel vrijblijvend een afspraak wilt maken.

Met vriendelijke groet,
NextJob Outplacement

Martijn Ket
06-28671594

07-11-2022 Antwoord door Martijn

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste outplacementbureau

Wij vergelijken het outplacement aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Outplacement traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40