Vraag

Na depressie opnieuw gereïntegreerd(op en af) in onderwijs. Arbo-arts keurt me goed, werk Na depressie opnieuw gereïntegreerd in onderwijs. Dit ging o

Na een depressie weer geprobeerd te reïntegreren in het onderwijs. Dit ging op en af, doelgroep werd te zwaar(in samenspraak met arbo-arts) Op andere locatie voor een maand geprobeerd. Dit ging goed. Geen vacatures i.v.m. risico opnieuw ziek te worden. Arbo-arts keurt mij goed, werkgever laat mij ziek staan(nu 1 jaar). Ze willen 2e spoor of outplacement inzetten. Wat is mogelijk voor mij?

Gr. Eddie

07-11-2022 Vraag van Eddie

Beste Eddie,

Ik wil graag aansluiten bij de vorige antwoorden.
Welke beweegreden heeft werkgever om niet aan Wet Poortwachter te voldoen. Hij is verplicht zowel intern als extern te kijken naar passende mogelijkheden. Als zij echter onvoldoende heeft gedaan aan de uitvoering van de Poortwachter dan zal/kan werkgever financieel aansprakelijk gesteld worden. Als je akkoord gaat met outplacement dan moet je wél hersteld zijn.
JIJ en je werkgever kunnen eens vrijblijvend de twee 'producten' Spoor 2 en Outplacement dan toegelicht krijgen. Welke regio werk je?

Succes met je gezondheid en met je keuzes

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Eddie,

Succes verder. Weer aan het werk of vraagt hij alsnog outplacement aan het?

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste outplacementbureau

Wij vergelijken het outplacement aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Outplacement traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40