Ottema & zwart

Plaats een review

Ons werk: Deskundig en betrokken, daar draait het om: professionals met zeer diverse werkervaring die inzetbaar zijn op een breed scala aan werkzaamheden.

Voor werkgevers:

Onze begeleiders Al onze begeleiders zijn HBO opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring; dat is een must in ons werk, vinden we. Maar minstens zo belangrijk vinden we de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden die medewerkers meebrengen. Die moeten passen bij de stijl van ons bureau: betrokken, persoonlijk, waar nodig creatief en onorthodox. In dit werk geldt als belangrijkste voorwaarde dat je contact moet kunnen maken, naast mensen kunt gaan staan en bereid bent echt te luisteren en te begrijpen. Te weten wat iemand beweegt en waardoor hij of zij wordt gemotiveerd is een voorwaarde voor het werk. Voor het werk waar specifieke deskundigheid voor nodig is, beschikken we over een kring van vertrouwde samenwerkingsrelaties met uiteenlopende expertise.


Voor werknemers:

Te weten wat iemand beweegt en waardoor hij of zij wordt gemotiveerd is een voorwaarde voor het werk. Voor het werk waar specifieke deskundigheid voor nodig is, beschikken we over een kring van vertrouwde samenwerkingsrelaties met uiteenlopende expertis


Wij zijn gevestigd in:

Leeuwarden

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk

Aangesloten bij

  • Blik op Werk
  • Leeuwarden
  • Friesland