Tweede spoor

€ 0,00 (1 jaar) Aantal vestigingen: 2 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Deventer Max. 1 deelnemer

In de wet verbetering Poortwachter staan regels waaraan werkgever en werknemer bij (langdurig) ziekteverzuim zich tijdens de eerste 2 ziektejaren aan moeten houden. 

Dan kan je te maken krijgen met een 1e spoor en 2e spoor.Na een (langdurige) periode van ziekte starten met een re-integratietraject, dat kan best pittig zijn. De medewerker keert mogelijk terug naar werk. Dat kan bij de huidige werkgever zijn of bij een nieuwe werkgever (1e spoor en 2e spoor).Mens & Zo kan in dit proces ontzorgen door als verzuimspecialist een uitgevallen medewerker zo snel mogelijk weer te re-integreren binnen het bedrijf. 

 

Indien dit in spoor 1 niet mogelijk is, begeleiden wij de medewerker in spoor 2. We gaan dan op zoek naar mogelijkheden bij een nieuwe werkgever. Indien het een eigen risicodrager WGA betreft, kunnen we deze re-integratiebegeleiding in een vervolgtraject voortzetten. Dit traject is er voor de medewerker die na 2 jaar arbeidsongeschiktheid nog geen passende werkplek heeft gevonden. 

 

Als vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk, professioneel en zorgvuldig te werk. Wil je een persoonlijke kennismaking met een loopbaancoach van Mens & Zo? 

 

Zo gaan wij te werk. 

 

Wij starten altijd met een 'klikgesprek'. Dit gesprek is geheel kosteloos. Tijdens dit gesprek vragen wij de behoefte uit en kijken wij of er van beide kanten een klik is. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je coach. 

Op verzoek stellen wij een offerte op aangezien elk traject bij ons een maatwerk traject is. Bij akkoord op de offerte, stellen wij een plan van aanpak op en daarna kan de eerste afspraak van start gaan. 

 

Aangezien wij maatwerk leveren kunnen wij op voorhand geen trajecttijd of trajectprijs aangeven. Wij maken gebruik van spreeklocaties dichtbij het woonadres van de medewerker, daarnaast hebben wij 3 eigen locaties in Deventer, Velp en Hengelo.

 

Ben je ge├»nteresseerd, kijk dan op onze website www.mensenzo.nl 

Wij zijn telefonisch te bereiken op 074-7501487

Per mail info@mensenzo.nl

Heb je interesse? Vul je gegevens in