Vraag

Welke kant moet ik op met mijn loopbaan?

Beste coaches, 12 jaar lang heb ik op administratieve functies gezeten met succes. Gegroeid naar hogere functies en projecten mogen leiden. Naast deze kantoorbanen ben ik ook werkzaam als muzikant. Lesgeven, produceren, live spelen ... allemaal dingen waar ik mijn geld mee verdiend heb. Ik ben mijn motivatie verloren in herhalende taken binnen het kantoor leven en de muziek het lesgeven. Heb het idee dat ik meer leiding zou kunnen geven of met mensen kan werken maar heb geen idee welke richting ik hierin moet opgaan. Heb 3 maanden de rust genomen om hierin keuzes te maken maar het wordt alleen maar lastiger. Kunnen jullie misschien mij helpen?

31-08-2023 Vraag van Andy

Dag Andy, met interesse lees ik je oproep. Ik zou deze graag met jou willen bekijken. Laat je me weten op welke manier je contact met me wilt hebben hierover? Telefonisch of persoonlijk afspreken als het op acceptabele reisafstand is? Hartelijke groet, Els

31-08-2023 Antwoord door Els

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Andy,

Datzelfde geldt voor mij (als reactie op het commentaar van Els). Creativiteit en vrijheid lijken mij belangrijke aspecten in je leven. Mocht je een behoefte hebben aan een nuchtere en zakelijke benadering dan ben ik wellicht een goede sparring partner.

We kunnen altijd vrijblijvend kennismaken (virtueel of fysiek). Kijk maar even wat je voorkeur heeft.
Mvg, Bob

31-08-2023 Antwoord door Bob

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40