Vraag

Advies over wat ik kan doen met mijn huidige diploma's propedeuse en stage ervaringen

Graag wil ik advies over wat ik kan doen. Ik heb op dit moment mbo 3 (sociaal dienstverlener) en mbo 4 diploma (sociaal maatschappelijke dienstverlener) in bezit. Daarnaast volg ik op dit moment de opleiding management in de zorg hbo niveau, hiervan heb ik mijn propedeuse binnen. Nu zit ik met een aantal tegenslagen in mijn opleiding, waarvan ik op dit moment denk om te gaan stoppen. Verder werk ik al 8 jaar als voedingsassistente in een zorginstelling.
Ik vraag mij af of ik wat kan met mijn huidige opleiding en stage ervaringen? Ik zou graag iets willen doen met projecten/adviezen kunnen geven aan mensen, beleidsmedewerker bijvoorbeeld.

07-11-2022 Vraag van Celi

Beste Celi,

Je hebt al heel wat competenties/ vaardigheden opgedaan, niet alleen tijdens je studies maar ook op je werk. Je kan eens terugblikken en op een rijtje zetten wat je allemaal kan. Als je projecten wilt gaan managen heb je vast al veel vaardigheden in huis, nu nog uitzoeken, voor welke organisaties je dat zou willen doen. Voor beleidsmedewerker heb je echt werkervaring binnen een overheidsinstantie/ gemeente o.i.d nodig. Als je serieus een ander pad wilt inzetten investeer dan in jezelf en zoek een goede loopbaancoach die je verder helpt.
Succes!

07-11-2022 Antwoord door Anita

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Celi,
voor de richtingen die jij mogelijk ambieert heb je waarschijnlijk toch een afgeronde HBO, al dan niet WO (universiteit) nodig. Een HBO propedeuse is over het algemeen niet voldoende om een HBO functie te bekleden, mits je er al ervaring in hebt opgedaan. Misschien zit je niet in de juiste HBO opleiding....?
Met hulp van een loopbaanbegeleider kun je inderdaad meer helder krijgen wat je opties zijn.
Succes.

07-11-2022 Antwoord door Gwen

Vond je dit antwoord nuttig?

Celi, wat een lastige situatie lijkt me dat. Heb je voor jezelf al eens op een rij gezet over welke vaardigheden, maar ook over welke talenten je beschikt? En hoe die zich verhouden tot de banen die je ziet?
ik wens je een mooi onderzoek naar jezelf,
Ria Pool Meeuwsen

07-11-2022 Antwoord door Ria

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40