Vraag

Hoe maak ik een carriereswitsch als leerkracht?

Ik ben 11 jaar werkzaam in het onderwijs als basisschoolleerkracht. Ik heb ook 3 jaar als 2de ib-er gewerkt. Ik ben op zoek naar een andere uitdaging. Een baan in een meer dynamische omgeving, maar ik loop er tegenaan dat ik niet over de juiste papieren beschik en er bij vacatures steeds harde eisen gesteld worden. Ik ben bereid mij verder te scholen in avonduren, ben wel afhankelijk van bepaald inkomen en zoek naar korte opleiding. In welke beroepen liggen haalbare kansen? Waar is werk te vinden? Ik ben woonachtig in Flevoland.

07-11-2022 Vraag van Marijke

Beste Marijke,

Een carriereswitch hoeft niet perse in een baan te liggen. Er zijn genoeg dynamische omgevingen. Wij zijn op zoek naar mensen die anderen al wat kunnen leren, coachen, begeleiden en onze omgeving is zeer zeker dynamisch en er zijn door de jaren ook al veel (ex) leraren ingestroomd.
Als je wilt kun je mijn persoonlijk verhaal even lezen op www.discover-freedom.org/nl/marcelvanderwiel.
Als je meer wilt weten dan hoor ik graag van je.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Marijke,
ik zie dat jij ook al wat tips hebt ontvangen, maar mocht je nog twijfelen kun je contact met mij opnemen. We kunnen het dan hebben over de diverse mogelijkheden die er zijn. Wellicht is er iets in het onderwijs wat toch bij je past en toch anders is. Ik hoor het wel. Met vriendelijke groet, Aafke van Unen
Van Unen-Zwama loopbaandvies, tel: 06-15354144. Zie www.tijdvoorkeuzes.nl voor meer informatie.

07-11-2022 Antwoord door Aafke

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40