Vraag

Omscholen tot coach

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in de zorg en wil graag omscholen. Ik ben een sociaal, enthousiast en betrokken mensen mens. Trots ben ik op mijn zelfontwikkeling proces en doorzettingsvermogen.
De manier waarop ik met mensen om ga is inlevend, analyserend en luisterend naar wat er wel en niet verteld wordt. Tevens houd ik er van om op een positieve, open en eerlijke manier te communiceren en sta open voor feedback. Het is soms best confronterend maar ik leer er van om verantwoordelijkheid te nemen voor dingen die wel en niet werken en daar iets mee te doen. Van mijn omgeving krijg ik regelmatig terug dat zij zich “gehoord en gezien” voelen wanneer ik bij hen ben en dat zij zich daar prettig bij voelen. Met regelmaat krijg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik zo goed ben in coaching en daar iets mee zou moeten doen!

Ik heb een mbo 4 opleiding als achtergrond, hbo werk en denkniveau. Ik wil graag iets in de richting coaching gaan doen, financiële coaching, budgetcoaching evt. Mijn doel is om mensen die in de financiële problemen zitten of dreigen te komen te ondersteunen en motiveren om het roer om te gooien en een andere levensstijl aan te nemen. Ik wil ook graag een stuk administratie op financieel gebied meepakken. Is er een opleiding op dit gebied wat aansluit bij mijn wensen? Hebben jullie tips/adviezen?

07-11-2022 Vraag van Bianca

Beste Bianco, Daarover denk ik graag met je mee. Ikzelf werk als zelfstandige op het gebied van coaching en financiële/budgetcoaching. Interesse om eens te sparren over mijn werk? Bel/mail mij dan. WorkSpace Center, Gudi Baars, www.workspacecenter.nl

07-11-2022 Antwoord door Gudi

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40