Vraag

Ander werk kiezen. Hoe pak ik dat aan?

Ik zoek nog steeds werk in administratieve/secretariële richting maar eigenlijk wil ik wat anders. Ik heb ruime werkervaring, maar niet recent. Ben werkloos sinds 2013 (daarvoor aantal jaren in horeca gewerkt; daarvoor secretarieel).
Het liefst werk ik met en voor mensen. Talen, organiseren en klantgerichtheid zijn mijn sterke punten en daar ligt mijn passie. Wat nu? O ja ik ben 40 +. Wat zijn mijn kansen? Hoe pak ik dit goed aan?

07-11-2022 Vraag van Sandra

Beste Sandra,
Mijn advies: breng in beeld wie je bent en wat je competenties en drijfveren zijn. Dat kan via internet op www.aanhetwerk.nu. Als je dan dat inzicht hebt, dan is het voor mij vrij eenvoudig om dan jouw profiel te vergelijken met alle functieprofielen die er zijn. Je weet dan welk beroep het best past bij jouw persoonlijkheid, je competenties en je drijfveren. Die match kan ik voor je maken en toelichten. Dat kan, als we niet dicht bij elkaar wonen zelfs online b.v. met telefoon, Skype, Google hangout of mail. Kijk eens op genoemde website en op www.denbrabermanagement.com. Ik help je graag verder. Eventueel mail ik je een voorbeeld zodat je weet wat je ontvangt voor je inspanningen. Jij weet straks gegarandeerd wat je wil en kan en dat tegen zeer lage kosten.
Met vriendelijke groet,
Adri

07-11-2022 Antwoord door Adri

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Sandra,
Misschien is het idd een idee je focus te verleggen van administratieve/secretariële naar een richting die te maken heeft met jouw sterke punten EN je passie; het werken met en voor mensen.
Kijk eens op www.discover-freedom.org, wellicht is dit een ingang om iets te doen wat je echt leuk vindt.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40