Vraag

Wat zijn mijn loopbaanopties?

Ik ben nu 8 jaar werkzaam in een verpleeghuis, maar door de enorme werkdruk en ook het onregelmatig werken begint me steeds meer tegen te staan. Nu wil ik iets heel anders, maar ik heb alleen de opleiding verzorgende ig, ik wil wel graag blijven werken heb de inkomsten nodig, wat zijn mijn opties?

07-11-2022 Vraag van Monique

Beste Monique,
Als eerste zou ik jouw beleving van het werk eerst met je werkgever bespreken. Wie weet zijn er mogelijkheden om het werk aan te passen en/of anders in te delen. Elke werkgever zal willen voorkomen dat zijn werknemer ziek wordt. Ten tweede zou je eens oriƫnterend kunnen spreken met een loopbaanprofessional in jouw omgeving. Dit gesprek is meestal kosteloos en kan je al aardig op weg helpen. Op www.noloc.nl vind je, op regio, gecertificeerde loopbaanadviseurs.
Veel succes en hartelijke groet,
Marianne Elken
info@elkentalent.nl
www.facebook.com/MarianneElken
0615568720
NOLOC-erkend

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Monique,
Mijn advies is dat je, om te beginnen je persoonlijk profiel opstelt. Je kunt daarvoor online een 3-tal gerenommeerde testen maken die je persoonlijkheid; je basiscompetenties en je loopbaancompetenties in beeld brengen. Vervolgens kan je profiel gematcht worden met alle denkbare beroepen. Zo krijg je inzicht in de best bij jou passende beroepen. Een volgende stap kan dan zijn dat je een keus maakt voor een beroep en daar eventueel een opleiding voor gaat volgen. Dat kan eventueel in deeltijd zodat je kunt blijven werken. Ook kun je met je persoonlijke rapportage en je matchrapport naar je werkgever gaan om te kijken of er intern iets te regelen valt.
Wil je meer weten; kijk dan eens op m'n website en neem eventueel kontakt met me op. Afstand hoeft geen rol te spelen.

Met vriendelijke groet,
Adri den Braber
DenBraber consultancy en coaching
www.denbrabermanagement.com

07-11-2022 Antwoord door Adri

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40