Vraag

Ik ben fysio maar vind dat ik niets kan afronden en wil van baan veranderen.

Ik ben bijna 20 jaar fysio en vind dat ik alles op de automatische piloot doe. Ik haal er geen voldoening meer uit. Ik kan het werk niet afronden, alle chronische patiënten blijven tot hun einde in behandeling. Ik heb ook een eigen massage praktijk, dat is al een verbetering maar toch niet helemaal. ik ben erg op zoek wat te doen. Een ander soort werk of minder werken en dan een hobby uitbreiden waarbij ik meer in projecten kan werken? Kan iemand advies geven?
Groet Danny

07-11-2022 Vraag van Danny

Goedemorgen Danny,
Ik ben erg benieuwd naar enerzijds je achtergrond/opleiding en anders de hobby waarnaar je verwijst welke je graag zou willen uitbreiden. Je bent ook een interessante kandidaat voor Arbodiensten, bijvoorbeeld als verzuimbegeleider. Wij hebben ook een arbodienst en hebben hier goede ervaringen mee.
Kun je iets meer toelichten?

Groeten Petra

07-11-2022 Antwoord door Petra

Vond je dit antwoord nuttig?

Dag Danny - kijk maar eens op de site of de aanpak van Cesto je aanspreekt ...

07-11-2022 Antwoord door Cees

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Danny,

Het gaat er om (weer) contact te maken met wat je echt wilt. Daar zit een hele grote krachtbron en geeft motivatie en richting in je dagelijkse werk. Hiervoor zijn er loopbaanbegeleiders. Deze kunnen je helpen jouw persoonlijke antwoord op deze vraag te formuleren.
Je kan het echter ook proberen zelf uit te zoeken via loopbaan en zelfhulpboeken. Dat heeft alleen een stuk meer tijd en discipline nodig om tot een effectief resultaat te komen. Verder werkt een loopbaanbegeleider goed omdat deze je een onbevooroordeelde spiegel voor kan houden, je de lastige vragen kan stellen en kan helpen jouw concurrentiepositie vast te stellen door o.a. psychologische testen. Daarnaast kan diegene (als die daarin goed getraind is) je helpen je hindernissen en eventuele zelfsabotage aan te pakken.

Veel succes!
Vriendelijke groeten,
Carlos van den Idsert
http://zinvolwerk.com

07-11-2022 Antwoord door Carlos

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Danny,
Je schrijft dat je erg op zoek bent naar wat je kunt doen. Je haalt geen voldoening meer uit je werk, hebt al wel een massagepraktijk, dat is wel een verbetering, maar niet genoeg.
Wat je kan helpen is je breed te oriënteren op jouw mogelijkheden, op wat jij wilt met je werkleven, Geef jezelf de kans dat te onderzoeken. De beste mogelijkheden daartoe creëer je met een professioneel klankbord. Wij werken in het midden van het land en een vrijblijvend orientatiegesprek is altijd mogelijk. Je kunt ook op de website van loopbaanprofessionals www.noloc.nl zoeken naar een professional in jouw regio
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Hi Danny,
Je weet wat je probleem is. Je kan net niet bij de oplossing, maar het feit dat je hier deze oproep plaatst, betekent dat je klaar bent voor het antwoord. Kijk even of dit je aanspreekt:http://bit.ly/HLu5di .
Succes met kiezen uit alle reacties op jouw oproep. Volg je hart.
Joke Norendaal
info@norendaal.nl
0180-531392

07-11-2022 Antwoord door Joke

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Danny,
Jouw werk past niet (meer) bij wat jou motiveert. De voor jou motiverende werkomstandigheden (uitdaging, concrete vooruitgang en afgeronde resultaten van je werk) kun je niet terugvinden in je huidige functie.
Het is voor jou interessant om in beeld te brengen welke werkomstandigheden jou nog meer wél motiveren, welke vaardigheden je graag inzet, welke onderwerpen jou interesse hebben, in welke rol/positie je graag werkt en wat jouw drijfveer is (dit heet je motivatieprofiel). Met deze zelfkennis kun je vervolgens keuzes maken voor het vervolg van je loopbaan. Ben je benieuwd hoe het proces om een motivatieprofiel te maken in zijn werk gaat en nuttig kan zijn voor jou? Neem contact op voor het maken van een (gratis en vrijblijvend) intakegesprek. Ik weet niet waar je woont, maar coaching kan ook op afstand plaatsvinden.
Jolanda Peyron
Natuurtalent loopbaancoaching en advies
www.natuur-talent.nl
06-48405752

07-11-2022 Antwoord door Jolanda

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Danny,

Het is natuurlijk lastig om zo vanaf de pc jou het knipklare antwoord te geven. Was het maar zo eenvoudig! Ik werk op een geheel eigen manier, waarbij ik met mensen holistisch aan de slag ga. Ik leer je te denken en handelen uit mogelijkheden en je talenten, waarbij je leert goed contact te maken met je eigen beste raadgever: je intuïtie. Vervolgens ga ik met je kijken wat uit praktisch oogpunt een haalbare oplossing is en ondersteun ik je daarbij. Je kunt meer lezen op www.denovalearning.nl. Spreekt het je aan of wil meer weten, bel gerust!

Groeten, Havva

07-11-2022 Antwoord door Havva

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40