Vraag

40 jaar, diploma MDGO AW en veel werkervaring opzak, op zoek naar leuke job

Ik ben 40 jaar en heb met mijn diploma MDGO AW veel werkervaring opgedaan met de doelgroepen gehandicapten, ouderen, dementerende en kinderen. Ik ben op dit moment overwerkt thuis, te groot takenpakket met veel verantwoording te doen in belachelijk weinig uren. Ik merk dat ik een andere weg wil inslaan wat werk betreft. Het kan aansluiten bij mijn diploma of een verlengde daarvan bv. met een opleiding/cursus. Ik heb een brede interesse en sta echt voor alles open, ook als dat ver van mijn huidige werkervaring af ligt.
Wat zijn de mogelijkheden, iemand suggesties?
Alvast bedankt voor het meedenken.

07-11-2022 Vraag van Bina

Beste Bina,
In jouw vraag staan wat verschillende zaken die ieder op eigen wijze aandacht vragen, vóórdat en zódat jij goed passende keuzes kunt maken. Allereerst vraagt jouw huidige situatie de nodige aandacht om nieuwe veerkracht op te bouwen, dit is van belang om überhaupt verantwoord naar jouzelf in relatie tot werk te kunnen kijken.
Verder is er is een veelheid aan opties, en uiteraard nog veel meer daarbuiten, die in meer of mindere mate aansluiten bij jouw opleiding en werkervaring . Anderzijds zijn er essentiële factoren die richting, mogelijkheden en succes bepalen, waaronder jouw persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en vaardigheden. Waarbij de huidige arbeidsmarktmogelijkheden ook meegenomen moeten worden om een realistisch beeld te krijgen.
Juist vanwege jouw huidige situatie lijkt een goede re-integratie- of loopbaanbegeleiding mij voor jou van belang om keuzes te maken die bijdragen aan een nieuw toekomstperspectief. Via deze site vind je een keur aan professionals die jou daarin kunnen ondersteunen.
Sterkte en hartelijke groet,
RL Sabine Alders
ACT2B...

07-11-2022 Antwoord door Sabine

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40