Vraag

Loopbaanadvies en loopbaancoach in Nijmegen gezocht

Vastgelopen op mijn werk binnen het onderwijs. Na een aantal jaren spitsroeden lopen is de verhouding heel slecht, is mijn eerstegraads opleiding nog steeds niet afgerond en mijn vuur en gevoel voor het onderwijs danig gereduceerd. Door een vast contract zit ik behoorlijk vast. Wie weet iemand die met mij eens een aantal zaken (kort) op een rijtje zou kunnen zetten?

07-11-2022 Vraag van Arjuna

Opvallende zin: "door een vast contract zit ik behoorlijk vast".
Wie zegt dat? Waaraan zit je dan vast? Weer een jaar aan de slag moeten in een baan waarin je vastgelopen bent lijkt me voor jou een vreselijk vooruitzicht. Ook voor je leerlingen en collega's overigens. Organiseer tijd en ruimte voor jezelf om ander werk te zoeken. Door ontslag te nemen bijvoorbeeld.

07-11-2022 Antwoord door Cissy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Arjuna,
Wanneer je al jaren spitsroeden loopt dan is het tijd voor een professionele begeleiding bij je vragen: Bofit > google maar eens!

Succes met je keuze!

Met vriendelijke groet,

Jos Nederpel
Bofit-coach

07-11-2022 Antwoord door Jos

Vond je dit antwoord nuttig?

Hai Arjuna,

Dat klinkt behoorlijk zwaar allemaal! Idd. een heel goed idee om eens met iemand op een rij te zetten wat je keuzes zijn, welke uitwegen je ziet en wat je wél zou willen. Want zo doorgaan klinkt niet als een fijne optie.
Ik zit in Lieshout, op zo'n 40 minuten van Nijmegen. In mijn kantoor of in het bos bij mijn kantoor kunnen we je opties op een rij zetten als je zou willen en vooral ook weer uitvinden waar je wél weer blij van zou worden.
Laat maar weten als je belangstelling hebt:
www.congruens.nl
info@congruens.nl
06-10849315

Susanne Biemans

07-11-2022 Antwoord door Susanne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Arjuna,
Het lijkt tijd om eens wat zaken goed op een rij te zetten en tot goede keuzes voor de invulling van je werk en leven: wat geeft je voldoening? welke vaardigheden zet je graag in? welke werkrol past goed bij jou? hoe werk je het liefst met mensen (collega's en leidinggevende) samen?
Ik help je graag een antwoord te vinden op deze vragen én keuzes te maken.
Je kunt contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van begeleiding: dat kan ook kort maar krachtig (als jou dat weer verder vooruit helpt!). Ik werk vanuit Den Bosch, niet ver van Nijmegen, maar we kunnen ook online coaching inzetten voor een aantal gesprekken.
Ik hoor het graag!
vr. groet,
Jolanda Peyron
www.natuur-talent.nl
06-48405752

07-11-2022 Antwoord door Jolanda

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40