Vraag

Ik werk al 20 jaar in het basisonderwijs en wil nu wel eens wat anders. Maar wat?

Ik heb 20 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ik ben nu 43 en zou een iets minder hectische baan willen. Wat zijn de mogelijkheden?

07-11-2022 Vraag van Hella

Hallo Hella,
die vraag is niet zo 123 te beantwoorden omdat hij afhankelijk is van je kwaliteiten en de perspectieven die er zijn. Met je opleiding kun je veel kanten op. In een gesprek met een loopbaancoach worden die zaken vaak duidelijk waarmee je dan een plan kunt maken. je mag me altijd vrijblijvend bellen om je op weg te helpen.De eerste vraag die ik je zou willen stellen is: waar wordt je blij van. Misschien heb je wel een verborgen wens. Om gelijk te focussen op banen die je wel bekend zijn, brengen je niet veel verder, maar er is meer...

07-11-2022 Antwoord door H

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Hella,
De vraag is of je wel echt nog een 'baan' wilt. Er zijn verschillende manieren meer om een goede invulling aan je leven te geven wat voldoening brengt EN een inkomen.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel
www.ontdekvrijheid.nl

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Mocht de reeks aan klantervaringen op www.cesto.biz je boeien, neem dan even contact op om te sparren over je vraag. Succes !

07-11-2022 Antwoord door Cees

Vond je dit antwoord nuttig?

Hi Hella,
Graag nodig ik je uit voor een CarriereHealing. In deze eerste en soms enige sessie zet ik je kwaliteiten, passie en belemmeringen op een rij. Het werkt als een inspirerende start voor het loopbaanorientatie waarin je antwoord vindt op je vraag.
Hartelijke groet,
Milja Falentijn
www.falentijn.nu

07-11-2022 Antwoord door Milja

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Hella,
Goed dat je op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden als je daar aan toe bent! Om erachter te komen wat jouw mogelijkheden zijn om een nieuwe job te vinden waarin je (weer) met plezier kunt werken, is het goed jezelf een aantal vragen te stellen:
Wat geeft je uiteindelijk het meest voldoening in werk? Met welke onderwerpen wil je het liefst werken? Wil je graag met mensen werken, en zo ja, welke doelgroep dan? Of werk je liever meer met je hoofd/ met abstracte zaken? En: wat voor soort werkomgeving en werkrol passen bij jou: gestructureerd, veel vrijheid, een rol waarin je mensen adviseert of waarin je juist coördineert?
Na antwoord op deze vragen kun je kijken welk concreet beroep/welke sector past bij jouw motivatie en kwaliteiten en hoe je verder kunt in je loopbaan. Met mijn werkervaring in het onderwijs en als loopbaancoach help ik je graag verder, neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden! (ook coaching op afstand is mogelijk).
Succes en groet,
Jolanda Peyron
www.natuur-talent.nl

07-11-2022 Antwoord door Jolanda

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40