Vraag

Omscholen op je 55e

Ik ben danspedagoge vanaf mn 20ste en wil nu omscholen/ of ander werk want fysiek wordt het te zwaar. Zittend werk is geen optie (ADHD), maar wat wel en heeft het nog zin met je 55ste?
Graag advies wat ik met mijn hbo dansopleidings-diploma kan doen, wat fysiek niet te zwaar is maar nog wel dynamisch, zittend werk is absoluut geen optie!!! beetje adhd.
Ik heb ooit ook nog eens de opleidingen mrt/pmrt gedaan, maar vanwege bezuinigingen kun je daarmee niet aan werk te komen. Ik werk het liefst wel met kinderen en ben een beetje teveel chaoot om een secure baan te hebben (creativiteit en improvisatie zijn daarentegen weer sterke eigenschappen). Jeugdzorg lijkt mij ook een geweldige optie, maar ik zou niet weten waar ik zou kunnen bijscholen en hoe ik dat moet gaan bekostigen. Ik heb dus echt hulp nodig bij het zoeken naar de juiste baan passend bij mijn leeftijd.

07-11-2022 Vraag van Lies

Beste Lies,
In aanvulling op Moniques advies kan ik je ook www.noloc.nl aanraden. Daarop vind je gecertificeerde loopbaancoaches op regio. De richting "bewegen en kinderen" zou een mooie ingang kunnen zijn in het veroveren van passend werk. Een loopbaancoach gaat je daarbij zeker in kunnen ondersteunen.
Veel succes en plezier in het ontdekken!
Hartelijke groet,
Marianne Elken
0615568720
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Lies,

Creativiteit en improvisatie... ik denk dat ik je verder kan helpen.

Hartelijke groet,
Dream Big
Guus Vos
06 - 515 216 33
info@dream-big.nl

07-11-2022 Antwoord door Guus

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40