Vraag

Op dood spoor in vinden van een baan

Ik ben al ruim een half jaar werk aan het zoeken zonder resultaat! Ik ben 45 jaar, woon in de buurt van Gorinchem en wil graag aan de slag als receptioniste/telefoniste, baliemedewerkster in een dienstverlenend beroep b.v. in de zorg of gemeente, heb MEAO gedaan en computercursus Word. Verder sta ik open voor andere dienstverlenende beroepen bijv. gastvrouw of winkelverkoopster, noem maar op. Kunt u mij helpen ?!
Ik zoek parttime werk voor bijv. 16 รก 20 uur. Ik heb een CV gemaakt via Word. Ik ben echt dringend op zoek naar een baan i.v.m. voldoening en eigenwaarde in het leven want thuiszitten ben ik zat. Ben getrouwd en moeder van 2 kinderen die zelfstandig naar school kunnen. In bezit van een auto. Ik hoop echt dat u mij kunt helpen want ik heb zelf al van alles geprobeerd.

07-11-2022 Vraag van Hetty

Hallo Hetty,
Om je beter te kunnen helpen is het onder andere nodig om zicht te hebben op hoe je cv's en brieven eruit zien. Heb je hulp van iemand of ben je in je eentje aan het ploeteren? Ben je handig met de computer? Via internet kun je heel veel leren over solliciteren. Ik vind bv www.carrieretijger.nl een verhelderende site, maar als je via google gewoon intikt: "hoe maak ik een cv" "hoe maak ik een sollicitatiebrief" dan kom je misschien alweer een eindje verder. Het allerbelangrijkste is om in je brief en cv vooral te laten zien waar jullie gemeenschappelijkheid zit, en hoe jij de vacaturehouder kunt helpen met dat wat hij nodig heeft. Er is zoveel over te vertellen en uit te leggen, maar op deze plek lukt het tot zover. Heel veel succes,
Charlotte Koch (www.kochco.nl)

07-11-2022 Antwoord door KochCo

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Hetty, excuses voor de ietwat late reactie; we hebben het druk met mensen aan de slag te helpen!
We horen je wanhopige roep naar voldoening en eigenwaarde.
Zou je mij je cv door kunnen sturen alsjeblieft, misschien kunnen wij jouw ook helpen?
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel
info@foreverlifestyleservices.com

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40