Vraag

Na 20 jaar re-integreren in arbeidsproces

Ik ben 20 jaar huisvrouw geweest en nu na mijn scheiding moet ik weer op zoek naar een baan. Ik heb alleen een HAVO diploma en 10 jaar ervaring als administratief medewerkster. Ik ben nu 50 en weet niet zo goed waar ik moet beginnen en wat ik nog kan. Heeft u advies?
Vriendelijke groet,
Lisette

07-11-2022 Vraag van Lisette

Beste Lisette,
Dat je even niet weet hoe je dit moet aanvliegen is heel begrijpelijk. Wil je scholing en ontwikkeling, een betaalde baan of als ondernemer van start.... Probeer in kaart te krijgen wat je echt niet wil en kijk vervolgens naar vacatures en opleidingen waar je kansen ziet die aansluiten op jouw ervaringen van de afgelopen 20 jaar. Al dan niet betaald. Vraag je warme netwerk waar ze jou goed in vinden. Vervolgens kun je met een aantal gesprekken en een talentscan verder vooruit worden geholpen. Je kunt me vrijblijvend benaderen of anders opzoek via NOLOC naar een loopbaancoach bij jou in de buurt.
Heel veel succes en hartelijke groet,
Marcella Akkermans
info@mindshiftconsultancy.nl

07-11-2022 Antwoord door Marcella

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Lisette, onze excuses voor de ietwat late reactie, maar we zijn op dit moment druk bezig (ex huis)vrouwen weer in de werksfeer te brengen en wel op tijden dat het hen uitkomt. Misschien kunnen we jouw daar ook mee helpen?
We weten nu niet of je al iets gevonden hebt wat je leuk vindt en wat bij jou past, maar wij laten alle info en afspraken voortkomen uit onze website www.ontdekvrijheid.nl.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel
Forever Lifestyle Services
073 5496002

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40