Vraag

Ik ben doktersassistente en wil mij laten omscholen?

Ik ben sinds 2000 doktersassistente. In heel Zuid-Holland is echter nog slecht werk te vinden in die beroepsgroep. Wat zijn mijn omscholingsmogelijkheden? Wie heeft tips of advies?
Dankuwel.
Sonja

07-11-2022 Vraag van Sonja

Beste Sonja,
Bedankt voor je vraag. Op basis van je korte omschrijving is het lastig een passend advies te geven. Ik ken niet je achtergrond, opleiding, etc. Voor je een andere opleiding kiest is het goed om eerst te kijken waar je als mens behoefte hebt, wat er bij jou als persoon past en waar jouw kracht ligt. Dat kun je de juiste vertaling maken naar jouw loopbaan. Dit zijn vragen die je samen met een loopbaancoach vorm kunt geven. Je kunt eens kijken op www.noloc.nl, voor een professional bij jou in de buurt. Een eerste kennismakingsgesprek is meestal kosteloos. Je mag mij ook gerust bellen om jouw situatie te bespreken.

Met vriendelijke groeten,
Linda Bergstra
ReOrient Loopbaancoaching
www.reorient.nl
06-4109683

07-11-2022 Antwoord door Linda

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40