Vraag

Van zelfstandige ZZP naar loondienst

Ik ben 56 jaar en reeds 30 jaar zelfstandig, maar er is nu geen brood meer te verdienen. Ik heb nog wel geld achter de hand, maar dat was eigenlijk voor mijn pensioen bedoelt. Hoe kan ik toch nog ergens geld verdienen in loondienst?

07-11-2022 Vraag van peter

Sta je ingeschreven bij de kamer voor koophandel en wil je je bedrijf stoppen, dan gelden er natuurlijk de regels bij bedrijfsbeƫindiging . Dan al je bij de kvk of belastingdienst informatie moeten opvragen. Werk je als freelancer en wil dat blijven doen, maar nu daarnaast een baan vinden voor een aantal uren per week, dan zal je echt moeten gaan solliciteren. Voor tips en adviezen en begeleiding, kunnen wij je wel helpen. Kijk eens op www.sollicitatielab.nl voor meer informatie over ons en wat wij te bieden hebben.
met vriendelijke groet,
Ton Vermin

07-11-2022 Antwoord door Ton

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Peter,
Naar wat voor werk ben je op zoek? En als dat vergelijkbaar is met je werk als zelfstandige, waarom zou het dan in loondienst we lukken? Zoeken naar werk in loondienst vraagt tegenwoordig vergelijkbare activiteiten als bij het verkrijgen van opdrachten/werk als zelfstandige.
Oriƫnteer je goed op wat je dan zou willen doen. Vraag je dan af wat dat betekent als je dat zou doen in een loondienst-constructie of als zelfstandige. (nog even los van de zakelijke afhandelingen ).
Wil je minder algemene reacties, probeer dan zelf specifieker te zijn.
Je kunt ook zoeken naar een professioneel klankbord. Op de website van loopbaanprofessionals www.noloc.nl kun je bijv. zoeken naar een professional in jouw regio
Succes,
Carla Huppelschoten
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40