Vraag

Wil iets anders maar geen idee wat

Hallo
Ik ben ongeveer gelijk na de middelbare school de zorg sector in gegaan.. Ben hier ingerolt en gebleven. Regelmatig van werkplek gewisseld om het leuk te houden en opleidingen gedaan op dit gebied maar hier ligt niet mijn ambitie. Waar die wel ligt is dus de vraag. Bij het uitzendburo kunnen ze mij niet verder helpen ze zeggen allemaal dat ik een prachtig cv heb maar wel voor in de zorg terwijl ik zo graag want anders wil gaan doen en uitproberen waar mijn ambities liggen. Ik heb al een poosje het gevoel dat ik vast zit in de zorg mede doordat omscholing voor mij financieel niet haalbaar is. Tevens ben ik benieuwd wat loopbaancoaching zal gaan kosten voor mij?

07-11-2022 Vraag van leila

Beste Leila,

Dank je voor je vraag. Goed dat je je niet hebt laten ontmoedigen door het uitzendbureau. Als je weet wat je echt wil kan er vaak meer dan je denkt. Ook al is de weg ernaar toe niet altijd even gemakkelijk. Om je een kostprijsindicatie aan te geven zou ik nog wat meer informatie van je nodig hebben. Bel me anders morgen even als je interesse hebt, of mail me je contactgegevens, dan bel ik jou.

Fijne avond nog!

Met vriendelijke groeten,

Linda Bergstra
ReOrient Loopbaancoaching
Info@reorient.nl
Tel: 06-41096839

07-11-2022 Antwoord door Linda

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Leila,

Loopbaancoaching is als je het struktureel wilt aanpakken wel een goed idee. Maar je zou al eens kunnen beginnen met vacatures te verzamelen waar bijv. 1 woord in staat wat je aanspreekt. Zo kun je rustig alvast idee-en opdoen en verzamelen.

Je kunt misschien ook kiezen voor online-coaching. Dit is vaak wel iets goedkoper dan face-to face. En het werkt minstens even goed.

De tarieven voor (online)-coaching verschillen.
Wel is het slim om een loopbaanadviseur/coach te nemen die goed is opgeleid en een registratie heeft. Zo weet je dat je werkt met iemand die zijn vak goed verstaat.

Succes in iedergeval!

Met vriendelijke groet,
Lonneke Pannekoek
Coach@home
Register psycholoog NIP Arbeid en Organisatie.
www.coachathome.nl


07-11-2022 Antwoord door Lonneke

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Leila,

Wat ik je kan aanbieden is een formulier waarop je gegevens invult en ik stel je daar vragen, waar jezelf ook even bij na moet denken en krijg je meteen wat inzicht, wil je daarna nog steeds advies, dan stuur je het formulier terug.
Hoe kom je aan dit formulier? Je stuurt een email met je vraag.
Mijn email adres: alievos@albican.nl
Wil je verder hulp hebben, dan stuur je formulier terug en neem ik contact met je op en maken we een afspraak, dit kan ook per skype. Dit kost € 25,00 excl. BTW
Groetjes,
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Leila,
wat ik je aanbieden is een gratis intakegesprek om eens met je te bespreken waar dan wel je passie ligt. Na dit gesprek kunnen we als je verdere begeleiding door mij wil, eens kijken wat je dan wel nodig hebt.
Meer over wat ik te bieden heb, kun je vinden op de website www.sollicitatielab.nl of je kan me bellen op 06 26946198
met vriendelijke groet,
Ton Vermin

07-11-2022 Antwoord door Ton

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Leila,

Ook zou je eens een boekje kunnen lezen over loopbaanbegeleiding., Titels waar je aan kunt denken zijn bijv. ' welke kleur heeft jouw parachute' of 'jij bent aan Z'. Belangrijk hierbij vind ik wel dat er iemand in je omgeving is met wie je kunt sparren en die jou net wat meer de diepte in kan laten gaan door de vragen die hij/zij stelt. Merk je dat je niet verder komt dan kun je alsnog een loopbaancoach in de arm nemen.

Ik wens jou succes met je zoektocht. Je bent bij mij altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

Hartelijke groet,
Veenstra Coaching

Yvonne Veenstra

07-11-2022 Antwoord door Yvonne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Leila,

Is het een idee om mee te doen met de LOOPBAANBOOST van eCoach4u?
Dit is een gratis online loopbaantraject waarbij je gaat onderzoeken wat je wilt met je loopbaan. Het duurt 15 dagen en helpt in korte tijd door het doen van een aantal opdrachten meer richting te geven aan jouw loopbaanwensen.

Kijk voor meer informatie op www.ecoach4u.nl aanmelden kan tot 5 April!

Ik zie je graag bij de LOOPBAANBOOST 2013!

Sonja Mars
www.eCoach4u.nl
s.mars@ecoach4u.nl
tel. 06 2298 0667

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Leila,

Misschien wat laat maar misschien heb je interesse in het gratis online loopbaantraject: de LOOPBAANBOOST. Binnenkort start dit traject. Meer informatie vind je op www.ecoach4u.nl
Vr. groet
Sonja Mars
eCoach4u

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40