Vraag

7 maanden vooropleiding ziekenverzorging gevolgd en stage gelopen geen diploma gehaald, ben benieuwd of dit gelijk staat aan zorghulp niveau 2/3 kan ik in opleiding instromen om toch diploma te halen

Zou graag in zorg gaan werken en heb opleiding ziekenverzorging gevolgd destijds 7 maanden theorie en daarnaast stage heb opleiding niet afgemaakt, moet ik opleiding opnieuw gaan doen of zou ik kunnen instromen

07-11-2022 Vraag van Mirjam

Beste Mirjam,

Ik raad je aan contact op te nemen met het opleidingsinstituut waar je destijds je opleiding hebt gevolgd. Een daaraan verbonden decaan of studieloopbaanbegeleider kan je hier meer over vertellen. Eventueel kun je ook andere dergelijke opleidingsinstituten deze vraag voorleggen. Daarnaast raad ik je aan met thuiszorg-organisaties contact op te nemen en hun advies te vragen over jouw situatie. Bovendien weet je dan meteen wat hun eisen zijn voor een gerichte baan daarin.

Succes en hartelijke groet,

Marianne Elken
www.elkentalent.nl
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Mirjam,
Zo in het algemeen is daar geen antwoord op te geven. Belangrijk is bijv. ook hoe lang geleden je deze opleiding gevolgd hebt, welke vakken heb succesvol afgrond, wat was de stag-inhoud e.d.
Je kunt het beste in jouw omgeving zoeken naar het ROC die de opleiding Zorghulp aanbiedt en hen je vraag voorleggen. Daarnaast kun je ook zijn in je omgeving contact opnemen met zorgcentra die erkend leerbedrijf en ok bij hen vragen wat de mogelijkheden zijn. Mijn advies is om beiden te doen, zodat je zowel vanuit opleiding als praktijk informatie krijgt.

Op http://www.roc.nl/default.php kun je ook zoeken naar en ROC in jouw omgeving.
Op http://www.calibris.nl/Calibris kun je via het bedrijvenregister zoeken naar leerbedrijven in jouw omgeving.
Veel succes,
Veel succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40