Vraag

Wie kan mij begeleiden met het vinden van werk SPOET ?

hallo ik ben 19 jaar en op dit moment werkloos
alles waar ik op solliciteer word ik niet aangenomen
ben ten einde raad.. wie zou mij kunnen helpen met het vinden vsn een baan.
uitzendburaeaus helpt ook niet veel die kunnen nuets voor mijn betekenen

alsvast bedankt

07-11-2022 Vraag van christina

Beste Natascha,
Om je vraag goed te kunnen beantwoorden is eigenlijk nog meer informatie nodig, daarom is het belangrijk dat je contact zoekt met een expert in jouw omgeving. Deze coach kan dan jou helpen bij het vinden van werk. Nu is niet duidelijk naar wat voor soort werk jij op zoek bent, heb je een beroepsopleiding gevolgd, al eerder gewerkt misschien, enz.
Heb je misschien een uitkering en zijn daar werkcoaches die je kunnen helpen? Het is beter goed uit te zoeken in welke richting jij kunt en wilt werken en dan gericht daarin naar werk te zoeken.
En zoek ook naar vrijwilligers werk dat aansluit bij die richting, dan bouw je ook al ervaring op.
Op deze website staan experts vermeld die je kunnen helpen. Ook kun je via www.noloc.nl in jouw omgeving een loopbaanprofessional zoeken waarmee je dit soort (en nog andere vragen) rondom het zoeken naar werk kunt bespreken.
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Natascha,

Ik kan me voorstellen dat je hierdoor ten einde raad bent, maar bij de pakken neer gaan zitten, gaat je zeker niet naar een andere baan helpen. Je bent jong en hebt zeker wat te bieden, maar dit is om diverse redenen kennelijk nog niet gelukt. Ik heb geen idee wat je achtergrond is qua opleiding, op welke functies je solliciteert, of je een idee hebt wat je qua werk wilt doen, waar je goed in bent, hoe je overkomt via je cv en/of in het sollicitatiegesprek en of je gebruik maakt van netwerken (sociale media) Begin in kaart te brengen wat aan jouw kant nog verbeterd mag worden en ga daar vervolgens aan werken, met of zonder hulp van een loopbaancoach. Wanneer je een werkloosheidsuitkering hebt, zou het UWV je kunnen helpen. Zo niet, dan kun je op deze site of op www.noloc.nl gecertificeerde loopbaanprofessionals bij jou in de regio vinden die je mogelijk, tegen betaling, gericht verder kunnen helpen. Check in ieder geval eens de uitzendbureaus waarom zij niets voor jou kunnen betekenen. Die feedback brengt je misschien al op ideeën hoe je jouw positie op korte termijn kunt verbeteren.

Veel succes en hartelijke groet,

Marianne Elken
www.elkentalent.nl
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Natascha,

Wij helpen jongeren en volwassenen bij alle vragen op het gebied van studie, werk en ontwikkeling, wij nemen je mee aan de hand.
Kijk voor meer informatie over onze werkwijze en aanpak op www.2explore.nl
Wij bieden vooral maatwerk, persoonlijke begeleiding.

Veel succes met je keuze!

Hartelijke groet,

Marion Eggink-Nijenhuis
2eXplore
E info@2explore.nl
W www.2explore.nl
M 06 55 12 89 59
Deventer

07-11-2022 Antwoord door Marion

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Natascha,

Weet je al wat je wil, waar zoek je na, welke studie heb je en welke ervaringen kun je al benutten. Je bent gelukkig vrij jong en ik snap heel goed dat je 'moedeloos' wordt van niet succesvol solliciteren. Ik kan je een powertraining aanbieden van 6 weken en je helpen je netwerk verder in kaart te brengen. Bemiddelen naar werk kan ook, maar dan praat je in de praktijk over een uitgebreide begeleiding.

Schroom niet even persoonlijk contact te zoeken.
Je kunt elke middag telefonisch contact opnemen met Roy Derksen (na 15.30u)

In welke regio ben je actief, dat focust ook al als het gaat om begeleiden en hulp.

Vriendelijke groet,

Roy Derksen

Aspect Organisatie & Advies
info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Natascha,

Hierbij nemen wij de vrijheid om ons aan je voor te stellen en willen daarbij graag aangeven wat wij voor je kunnen betekenen. Tjin Consultancy Group biedt begeleiding bij het solliciteren naar werk. Wij onderscheiden ons hierbij in het bieden van individuele begeleiding, middels persoonlijke trajecten geheel op maat gemaakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat niemand lang werkloos hoeft te zijn. Om deze reden kiezen cliënten heel bewust voor Tjin Consultancy Group. Gemiddeld zijn onze cliënten 2 á 3 maanden bij ons in begeleiding alvorens zij een nieuwe baan vinden.

Ben je het ook zat om werkloos thuis te zitten? Heb je genoeg van alle afwijzingen op je sollicitaties? Of vraag je, je af hoe je daadwerkelijk de show kunt stelen tijdens een sollicitatie gesprek? Neem dan contact op met Tjin Consultancy Group zodat wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen uitleggen wat wij voor je kunnen doen.

Afstand hoeft geen belemmering te zijn, want Tjin Consultancy Group verzorgt haar begeleiding ook via Skype.

Voor meer algemene informatie over Tjin Consultancy Group, verwijzen wij je door naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Is je interesse gewekt? Dan zouden wij je graag willen benaderen om een afspraak in te plannen. Wij zijn per mail te bereiken via info@tc-group.nl en telefonisch op 06-28137795.

Je nieuwe baan is in zicht!

Met vriendelijke groet,
Kim Tjin
Tjin Consultancy Group



07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40