Vraag

Ziek van mijn werk

Ik werk al 30 jaar op MBO niveau (mijn huidige baan bestaat uit het scannen van post en het reserveren van vergaderzalen) maar in die 30 jaar is mijn opleiding erg veranderd. Inmiddels heb ik vier HBO-opleidingen en doe drie universitaire studies. Ik werk al geruime tijd voor een uitzendbureau en ik ben 52 jaar oud. Eigenlijk ben ik al jaren ziek van mijn werk, ik voer al meer dan 20 jaar niets meer uit op mijn werk (zalig dat er tegenwoordig internet is). Ik wil niet meer voor een UZB werken, ik wil niet meer het werk doen wat ik heb gedaan. Kunt u me vertellen wat ik moet doen?

07-11-2022 Vraag van tanja

Hallo Tanja,

Mijn eerste gedachte is jeetje hoe is het mogelijk zo veel kennis en interesse en dan niet doen wat je zou willen. Ik lees ook in je tekst dat je duidelijk weet wat je niet wilt. Volgens mij is het tijd om een concreet stappen plan te gaan maken met wat je wel zou willen doen. En hoe dit aan te pakken. Mijn advies zou zijn om dit samen met een professional te gaan doen op www.Noloc.nl staan loopbaanprofessionals op regio geselecteerd. Er zijn vele diverse aanbieders met verschillende methodieken. Ga eens onderzoeken wie jou hierin verder kan helpen.

Succes met je vervolg stappen.

Met vriendelijke groet,
Esther Smeenge

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

Wat jammer Tanja, dat zaken zo gelopen zijn. Ik sluit me aan bij het advies van Esther; neem een loopbaanprofessional in de arm en ontdek wat je kunt doen om het tij te keren. Jouw toelichting geeft mij het gevoel dat er vooral een situatie van afwachten is ontstaan, kansen niet gezien zijn en niemand in beweging is gekomen. Tijd voor gerichte actie dus, maar ook voor jouw herstel van deze 'bore-out'-situatie.

Ik wens je succes en moed toe om de volgende stap te nemen.

Hartelijke groet,

Marianne Elken | Noloc-gecertificeerd
www.elkentalent.nl
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Tanja,
Je creƫert een interessante uitdaging voor jezelf door de beslissing te nemen om iets anders te gaan doen. Het betekent dat je nu diverse keuzes moet gaan maken, kiezen wat je wilt, bepalen wat je kan en wat je er voor over hebt.
Het zal een grote overgang zijn en het vergt ook een actieve houding om een baan te vinden die bij jouw wensen past.
Veel succes
Marese Donkers (regio Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer)
www.maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Tanja,

Je bent vast een heel grote persoonlijkheid.
Als ik je zou helpen moet ik wel iets meer over je weten.

Ik ben loopbaan adviseur en eigenaar van Albican, ik zou je kunnen helpen. Bij mij werkt het als volgt: Je kijkt even op mijn website hierboven vermeld & gaat zelf even op zoek naar de hulp die jij nodig wenst en dan stuur jij je hulpvraag naar alievos@albican.nl en Ik stuur je dan een gratis formulier en door dit formulier alleen al, krijg je al wat meer inzicht in welke richting je op wilt, als je een afspraak wilt maken stuur je het formulier terug en neem ik contact met je op. Via skype is ook mogelijk.

Succes en misschien tot ziens
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40