Vraag

Hoe nu verder?

Beste mevrouw, meneer, ik heb MDGO-AW(agogisch werk)gedaan, en daarna MDGO-VZ verkort.Ik werk 22 jaar in de thuiszorg, nu als bejaardenhelpende.Ik zou graag een opleiding willen doen.Bijvorrbeeld via de NCOI.Alleen de kosten vallen niet mee, naast een gezin.Is er ook een bepaalde studiebeurs voor volwassenen?Het liefst zou ik maatschappelijk werk gaan doen, is hier genoeg werk in?Alvast bedankt voor uw reactie.Met vriendelijke groet, Esther van Berkel.

07-11-2022 Vraag van Esther

Beste Esther,

Als maatschappelijkwerkster zal er altijd werk blijven.
Ik denk wel dat je goed moet kijken naar welke richting binnen het maatschappelijk werk je wilt en daar zou ik je wel mee kunnen helpen.

Ik ben loopbaan adviseur en eigenaar van Albican, ik zou je kunnen helpen. Bij mij werkt het als volgt: Je kijkt even op mijn website hierboven & gaat zelf even op zoek naar de hulp die jij nodig wenst en dan stuur jij je hulpvraag naar alievos@albican.nl en Ik stuur je dan een gratis formulier en door dit formulier alleen al, krijg je al wat meer inzicht in welke richting je op wilt, als je een afspraak wilt maken stuur je het formulier terug en neem ik contact met je op. Via skype is ook mogelijk.

Succes en misschien tot ziens
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Esther,
Ik sluit mij aan bij het advies van Monique. Bespreek je wensen met je leidinggevende en wie weet zijn er mogelijkheden. Misschien vind je dit een beetje eng, maar de kans is groot dat jouw leidinggevende het waardeert dat je zelf nadenkt over je toekomst.
Succes!
Marese Donkers

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40