Vraag

Heeft omscholing zin

Ben een 43 jarige microbiologische laborant die door de slechte financiele positie van de laatste werkgever op straat is komen te staan.
Nu is er in de regio rotterdam momenteel geen passend werk te vinden.

Wel heb ik ruime hobby ervaring met diverse technische zaken (metaal-bewerking, motoren-revisie en onderhoud, polyesterwerk, spuiten en lakken) heeft het om mijn leeftijd nog zin om tijd en geld te investeren in een omscholing naar de techniek (MBO/HBO)
Nu ben ik in het bezit van de volgende diploma's
- MBO technische microbiologie
- HBO productontwikkeling (12 certificaten)
- VCA

mvg
Steven

07-11-2022 Vraag van steven

Hallo Steven,

Een vraag waar niet gelijk een antwoord op is. Ik zal een aantal weder vragen neerzetten wie weet kom je er iets mee verder.
Waar ligt je hart?
Is er voldoende werk in de richting die je zou willen doen?
Laat je eens voorlichten over de techniek opleidingen.

Succes

Met vriendelijke groet,
Esther Smeenge

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Steven,
Je hebt een aantal mooie diploma's en het verbaast mij enigszins dat het je niet lukt om in de regio Rotterdam passend werk te vinden. Ik weet niet of je het al helemaal hebt opgegeven, maar als je nog een poging wil wagen kun je vrijblijvend contact opnemen. Een van mijn specialiteiten als loopbaancoach is de chemische industrie en life sciences en ben ook actief als carrière consultant voor de KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging).

Als je je wil gaan omscholen, zou ik je adviseren om bij potentiële werkgevers na te gaan of zij mogelijkheden zien voor jou om je om te scholen en bij hen aan de slag te gaan. Gezien het tekort aan mensen in de techniek zijn er ook mogelijkheden om je via een leerwerktraject om te scholen.
Veel succes
Marese Donkers
www,maresecoaching.nl
06-57640067

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Steven,
Als je wil, bel me morgenochtend even zodat we iets meer informatie kunnen uitwisselen en ik misschien nog wat praktische suggesties voor je heb.
Groet,
Marese 0657640067

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40