Vraag

Woon 7 jaar in Nederland, heb 2 kinderen, van huis uit Spaanssprekend en zoek een baan. Heb diploma telef./receptioniste.

Wil plm. 3 dagen p/week werken graag met een Spaans gerelateerd bedrijf.
Mijn keuze gaat ook uit naar werken in de zorg daar dit goed samen kan gaan met
de verzorging van mijn kinderen

07-11-2022 Vraag van Yurina

Beste Yurina,

Je geeft 2 mogelijkheden aan. Vanuit jouw Spaanstalige achtergrond werken in een Spaans gerelateerd ebdirjf.
Voor deze lijn kun je specifiek gaan zoeken naar daarop aansluitende bedrijven met hen in gesprek komen om je te oriënteren op reële mogelijkheden voor jou en of je daarbij ook nog opleiding zou moeten volgen .
Wat de zorg betreft geef je als reden aan dat het goed samen kan gaan met de verzorging van je kinderen. Dat kan waarschijnlijk ook wel in andere bedrijven. Is dit de enige reden? Zo ja, dan is dat een te smalle basis voor hetw erken i deze sector. Als er meerdere redenen spelen dan kun je op de website www.werkinzorgenwelzijn.nl op regio zoeken welke instellingen daar gevestigd zijn, welke vacatures er zijn, meer (achtergrond)informatie vinden, e.d. Bij een aantal regio's kun je ook zelf via email vragen stellen. Ook kun je er de contactgegevens vinden van de aangesloten instellingen en hen vragen naar de noodzaak van aanvullende opleiding.

Succes,

Carla Huppelschoten
Info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40