Vraag

Mijn MBO-at diploma is gelijkwaardig aan SPW 4 welke bijscholing heb ik nodig want ik ben er zo<n 20 jaar uit

Mijn MBO-at diploma is gelijkwaardig aan SPW 4 aan gezien ik een aantal jaren uit de gezondheidszorg ben. Ik heb de afgelopen 7 jaar wel vrijwilligerswerk gedaan met verstandelijk gehandicapten. Maar welke bijscholingscursus zou ik nu moeten volgen om weer aan het werk te kunnen in de gezondheidszorg zoals aktiviteitenbegeleidster of begeleidster bij het wonen met gehandicapten

07-11-2022 Vraag van Jansje

beste Jansje,

Heb je het diploma laten waarderen, of bekeken via een EVCtraject, Dat kan van belang zijn. Als het SPW4 inderdaad van toepassing is hoef je m.i. geen studie te volgen. SPW4 werk is er momenteel best veel. Probeer rechtstreeks contact met instellingen te krijgen. Je kunt wellicht nadenken over een bijscholing richting ambulant begeleider.

Succes!

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jansje,
Je kunt op de website www.werkinzorgenwelzijn.nl op jouw regio zoeken welke instellingen gevestigd zijn, de vacatures die er zijn, meer (achtergrond)informatie vinden, e.d. Bij een aantal regio's kun je ook zelf via email vragen stellen. Ook kun je er de contactgegevens vinden van de aangesloten instellingen en hen vragen naar de noodzaak van aanvullende opleiding.

Succes,

Carla Huppelschoten
Info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40