Vraag

Loopbaanadvies

Ik ben onlangs wegens overbezetting werkloos geworden. Ik werkte in de kinderopvang maar wil graag wat anders doen, ik heb alleen geen idee wat. Ik zou hier graag hulp bij willen, kan dit?

07-11-2022 Vraag van Annemarie

Beste Annemarie,
Een loopbaancoach is de aangewezen persoon die je hierbij kan helpen. In een loopbaantraject ga je op zoek naar wat je wilt en wat je kan, gevolgd door een beroep/functie dat bij jouw wensen en capaciteiten aansluit. Vervolgens helpt de coach je om ook de door jou gewenst baan te vinden.
Ik adviseer je om contact op te nemen met een aantal loopbaancoaches in jouw regio (zelf werk ik vanuit Zoetermeer) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Succes,
Marese
www.maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Annemarie,

Wat vervelend dat je werkloos bent geworden. Dit is mogelijk wel een kans om eens verder te kijken dan de kinderopvang. Graag wil ik je daarbij ondersteunen met een loopbaantraject waarbij we onderzoeken wat je kunt en wat je wilt. Om vervolgens een plan te maken hoe je dit gaat aanpakken. Indien gewenst kun je ook een online loopbaantest doen die jou inzicht geeft in wat je wilt of kunt.

eCoach4u biedt vooral online begeleiding aan, dat scheelt in tijd en kosten en het traject gaat sneller omdat we niet live hoeven af te spreken. Als je wilt kunnen we eerst een gratis live kennismakingsgesprek plannen.

Voor meer informatie over online coaching, kijk op mijn website www.ecoach4u.nl

Ik hoor graag je reactie,

Vriendelijke groet
Sonja Mars

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Annemarie,

Er zijn heel veel mogelijkheden om je te oriënteren op een nieuwe baan. Op deze site heb je wellicht het aanbod van verschillende loopbaancoaches gezien. Ik ben er daar 1 van en kan je uiteraard helpen met het kijken naar je talenten en je drijfveren. Daarbij kijken we dan ook heel realistisch naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Uit je vraag blijkt niet in welke regio je woont. Mijn praktijk is gevestigd in Houten, dus mocht je in de buurt wonen, dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Kun jij meer over je achtergrond vertellen en ik kan uitleggen over mijn aanpak in dit soort loopbaantrajecten. Je kunt me mailen op marieke@mariekenoordam.nl of bellen op 06-46 595 121.
Hartelijke groet,
Marieke Noordam

07-11-2022 Antwoord door Marieke

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Annemarie,

Jouw verhaal lezend zou je een beroepskeuzetest kunnen doen. Wij bieden die aan met daaraan gekoppeld een vacaturesite, zodat je ook kunt zien hoeveel vacatures er bij een beroep zijn.

Vriendelijke groet,

Gineke Groeneveld
Jennix Talent Management
www.jennix.nl
038 426 8551
info@jennix.nl

07-11-2022 Antwoord door Jennix

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Annemarie,
Vervelende situatie!
Je hebt vast al heel goed nagedacht over de reden van je voornemen om iets anders te willen.
Je kunt je vragen op een aantal diverse manieren beantwoorden.
Aangezien ik graag vanuit de persoon werk, zou ik je willen voorstellen om contact op te nemen zodat ik je wat vragen kan stellen. Je mag in een persoonlijke mail altijd een nummer achter laten zodat ik jou kan bellen.
Uiteraard is bellen, mailen én een eerste ontmoeting altijd gratis.

Alvast succes gewenst.

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies
0614420322
info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Annemarie,

Ik verzorg 6 keer per jaar een gratis workshop creatieve loopbaanbegeleiding om te ervaren en kennis te maken met mijn dienstverlening. Je hoeft zeker niet creatief te zijn de methodiek is licht en luchtig en geeft je inzichten in wie je bent en wat er bij je past. Zodat je met een stappen plan komt hoe nu verder.
Voor meer informatie kijk even op www.levenenjeloopbaan.nl
Succes met het vinden van de juiste begeleider.
Met vriendelijke groet,
Esther Smeenge
info@levenenjeloopbaan.nl
Bureau voor Creatieve Loopbaanbegeleider

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40