Vraag

Ik zit sinds 1983 in de zorg, maar wil deze sector gaan verlaten, wat zijn mijn mogelijkheden

Ik zit sinds 1983 in de zorg. Ik ben ziekenverzorgende, later verpleegkundige A en al 20 leidinggevende in de zorg. Door alle ontwikkelingen in deze sector is het gewoon niet leukk meer om in te werken! Ik overweeg dus nu ook serieus om de sector te gaan verlaten. Ik wil graag uitzoeken wat nu mijn mogelijkheden zijn.

07-11-2022 Vraag van Hans

Beste Hans,
Heel moedig! Ik hoor graag meer, persoonlijk, waar je precies tegen aan gelopen bent of wat maakt dat je de sector wil verlaten.
Een kort loopbaantraject behoort zeker tot de mogelijkheden. Het is van belang om je ervaringen zoveel als mogelijk te bundelen. In het bedrijfsleven zit men mogelijk op jouw ervaringen en vaardigheden te springen.
Het begint met het maken van een zorgvuldig plan.
Wil je effectieve, betaalbare en 'laagdrempelige' coaching dan vertel ik je graag meer over de werkwijze en mogelijke aanpak.

Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend van aard.

Succes met je overwegingen, Hans.

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies
0614420322
info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Hans,

Voordat je de stap zet om de zorg te verlaten is het goed om eens goed te kijken naar waar jij tegenaanloopt en wat je wel zou willen. Een loopbaantraject zal je helpen om inzicht te krijgen in wat jij belangrijk vindt en wat je dan wel zou willen.
Nadat je het traject hebt doorlopen kun je dan altijd nog de keuze maken of je iets anders wilt of niet.

eCoach4u biedt online coaching aan (per mai) waardoor je in relatief korte tijd aan de slag gaat met jou traject op momenten dat jou dat uitkomt. Je hebt gemiddeld 2 keer per week contact met jou coach waardoor je snel en effectief inzichten gaat verwerven en evt. een plan van aanpak. Mogelijk dat je na 4 tot 8 weken al weet wat je wilt. Kijk voor meer informatie op www.ecoach4u.nl of bel 06 22980667.

Als je wilt kunnen we eerst live kennismaken in het midden van het land (of via Skype)

Ik hoor graag je reactie,
Sonja Mars
info@ecoach4u.nl

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Een loopbaan traject zou ik je niet aanraden. Ik weet uit ervaring dat mensen met uw statuur en ervaring zelf prima weten welke wegen ze moeten bewandelen. Ik raad u aan om toch binding te houden met de zorg, simpel weg omdat u waarschijnlijk geen ander relevante werkervaring heb, dit maakt het moeilijker om ander werk te vinden. Heeft u er al eens aan gedacht dat er ook mensen uit de zorg worden gevraagd voor sales of commerciƫle functies zoals vertegenwoordiging of product specialist? U bent dan commercieel bezig, en houd binding met het "vak"

Succes

07-11-2022 Antwoord door Medi-Step

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40