Vraag

Hoe kom ik aan een nieuwe baan

Zit nu kort zonder werk. Heb altijd in de detailhandel gewerkt ( filiaalmanager).
Word nu afgewezen op diverse vacatures. ( profiel).....leeftijd.

Één nadeel ik kan niet stil zitten.

Ik wil/moet dus een andere move maken, echter de manier waarop is mij nog onduidelijk ( omscholen, via-via, leertraject etc.) heb wel globaal een idee welke kant ik op wil/kan.

Kunt u mij daar wellicht advies over geven

07-11-2022 Vraag van Ad

Dag Ad,
In welke regio zit je? Ik zit zelf in regio Diemen/groot Amsterdam en geef loopbaanbegeleiding, sollicitatiebegeleiding. Zie daarvoor mijn website. Als jij ook in dezelfde regio zit en een keer vrijblijvend wil praten kun je contact opnemen.
Mvrgr,
Fred IJpma
www.fijwerkcentraal.nl
06-52534638

07-11-2022 Antwoord door Fred

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ad,

zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt, is het een goed idee om te netwerken. Om je te orienteren op (nieuwe) mogelijkheden, te experimenteren met overbrengen wat je te bieden hebt etc. In IJsselstein (regio Utrecht) biedt ik maandelijks een gratis netwerkmiddag voor werkzoekenden (zie www.werksupport.org). De www.broekriem.nl is ook een mooi initiatief (voor en door werkzoekenden) om bij aan te sluiten en inspiratie op te doen.

Veel succes,
Clarie van de Langenberg
Loopbaan Energie

07-11-2022 Antwoord door Clarie

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Ad,

Mijn collega professional Clarie geeft inderdaad een heel goede suggestie over de broekriem.nl
Je moet er tijd in investeren om exact te achterhalen wat je leuk vindt.
Ik zou je online kunnen helpen aan een onderzoek, op welke terreinen, welke affiniteiten jij hoog scoort om van daaruit een gedegen stap/ keuze te kunnen maken. Je hebt dan binnen een week een duidelijke analyse.

Succes, hartelijke groet,

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies
servicebureau@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Je kan van mij een gratis formulier opvragen, zodat je zelf een kan kijken en ideeën op kan schrijven en om meer inzicht te krijgen in jou situatie, waarmee je later gericht een vraag kan stellen. Ik kan je ook loopbaan of opleiding advies geven. Kijk voor de email gegevens even op mijn website.

Groetjes,
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ad,
Leuk dat je zo positief reageert op de reactie van flexenwerk.
Je geeft aan dat je 0,0 ervaring hebt met netwerken, ik zou hier iets aan gaan doen. De meeste vacatures (zo'n 70 %) komen niet op internet en worden via via ingevuld. Als je actief wil gaan netwerken beveel ik je het boekje Jobmarketing 2.0 van Aaltje Vincent aan, praktisch met veel tips en makkelijk te lezen.
Succes,
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ad,

Ik sluit me aan bij mijn voorgangers met als toevoeging dat er niet 1 manier is om te bereiken wat je wilt. Vandaag de dag zul je meerdere lijnen moeten uitzetten die leiden naar wat je uieindelijk wilt. Als je loopbaandoel helder is kun je een actieplan gaan maken. Als je wilt kan ik je daarbij begeleiden.

Als je interesse hebt in wat online begeleiding kan betekenen voor jou, kijk eens op www.ecoach4u.nl. Uiteraard bied ik jou ook een gratis intake via Skype of live (in mijn praktijk in het midden van het land).

Succes!
Vr. groet
Sonja Mars
info@ecoach4u.nl

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40