Vraag

Welke kant moet ik uit met mijn kwaliteiten.

omdat door mijn levenservaring mijn werk-ervaringen mulitfunctioneel zijn geworden is het lastig om een keuze te maken. Mijn kwaliteiten liggen op het vlak coachen, leidinggevend, horeca, ,interieur stylen, etaleren, verkopen in de kledingbranche, Wie helpt mij met zoeken naar een baan in combinatie met een thuiswonend kind van 6 jaar. Ik ben een alleenstaande moeder van 53.
Ik ben helemaal gezond, ben een positieve sneldenker, creatief, handig, technisch en administratief/telefonisch onderlegd, spreekvaardigheid: Engels, Duits, ABN.
Baan zoekend voor minimaal 24 uur

07-11-2022 Vraag van Anca

Beste Anca,

Wat een mooie kwaliteiten en goede inzichten heb je al verworven.
Juist als je multifunctioneel bent, en generalist is het wél de truc om te focussen op een specialisme. Werkgevers kiezen écht eerder voor een specialist op een bepaalde positie. Ik weet niet of je recent nog eens gekeken hebt naar je affiniteiten? Ik zou heel gemakkelijk samen met jou daar onderzoek in kunnen doen. Van daaruit kun je vaak een veel meer doordachte keuzes maken.

Je kunt er bij wijze van spreken vandaag nog mee starten, omdat de affiniteitentest, welke voor 90% van mijn kandidaten een positief instrument bleek, online gedaan kan worden.

Wil je meer weten informeer dan even naar de voorwaarden.

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies
0614420322
info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Je kan van mij een gratis formulier opvragen, zodat je zelf een kan kijken en ideeën op kan schrijven en om meer inzicht te krijgen in jou situatie, waarmee je later gericht een vraag kan stellen. Ik kan je ook loopbaan of opleiding advies geven. Kijk voor de email gegevens even op mijn website.

Groetjes,
Alie Vos
Albican

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Anca,
Al veel waardevolle tips van mijn collega. Je zult op een moment voor jezelf een keuze moeten maken wat je wil gaan doen, zodat je ook gericht kan zoeken en anderen (je netwerk) je kunnen helpen bij het vinden van een baan.
In deze tijd is netwerken super belangrijk om een baan te vinden.
Succes,
Marese
www.maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Anca,

Als je geinteresseerd bent in online begeleiding, neem dan contact op met www.ecoach4u.nl of via info@ecoach4u.nl

Vriendelijke groet,
Sonja Mars
eCoach4u

07-11-2022 Antwoord door Sonja

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40