Vraag

Wat te doen?

Ik werk al jaren in de kinderopvang en heb een spw 4 diploma.
Inmiddels ben ik moeder geworden en haal ik geen voldoening meer uit mijn werk.
Graag zou ik thuis gaan werken en dan "iets met computers" gaan doen.
Dat is iets waar ik veel affiniteit mee heb.
Maar wat ga je dan doen? Welke studie moet je volgen om dus thuis te kunnen werken en nog een goed salaris te verdienen?
Hopelijk hebben jullie goede tips.

Met vriendelijke groet,
Sabrina.

07-11-2022 Vraag van Sabrina

Beste Sabrina,

Je focust nu vooral op de voorwaarden waaronder je wilt werken. Heel begrijpelijk nu je moeder bent en graag in de buurt van je kind wilt zijn. Het is mijn ervaring echter dat werk waar je hart ligt zich niet op deze wijze laat dwingen in het keurslijf van voorwaarden. En werk doen waar je hart niet in ligt, is niet bevorderlijk voor je welbevinden. Ik raad je aan te ontdekken wat je, gegeven de omstandigheden, nu het liefste wilt doen qua werk om met een plan van aanpak te komen hoe je dat gaat bereiken. Misschien kom je er wel achter dat je toch liever een paar jaar thuis wilt blijven, maar voel je (financiƫle) dwang om te werken. Dwing jezelf niet in allerlei bochten, maar kies een passend vervolg. De meeste loopbaanadviseurs werken met een kosteloos, oriƫnterend gesprek. Op deze site en die van www.noloc.nl vind je gecertificeerde loopbaanprofessionals in jouw regio die je verder kunnen helpen.

Veel succes en hartelijke groet,

Marianne Elken
info@elkentalent.nl
regio IJsselstein/Utrecht

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Sabrina,

Ik sluit me aan bij mijn college en zou je willen wijzen op de gratis workshops creatieve loopbaanbegeleiding die ik aanbied. Op die manier kan je kennis maken met mijn dienstverlening en ook al vast proeven hoe je antwoord kunt krijgen op je vraag. Wanneer je helder hebt waar je kwaliteiten zitten en waar die bij aansluiten neem je de wensen mee in het zoeken van een baan die bij je huidige situatie past en dat kan wellicht thuis werken zijn.
Voor meer informatie over wat ik doe zie www.levenenjeloopbaan.nl
Succes met je zoektocht.
Met vriendelijke groet,
Esther Smeenge
Bureau voor Creatieve Loopbaanbegeleiding

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40