Vraag

Wat kan ik nog aks werk doen?

Afgelopen zomer ben ik aan een zware hernia geopereerd. Ik ben nu 6 maanden verder en het gaat niet goed. Het gaat zelfs zo slecht dat ik een nieuwe MRI krijg.
Voorheen werkte ik bij baantjes als op een gordijnen atelier en poetswerk. Mijn fysiotherapeute zegt dat ik zo'n werk beter niet meer kan doen, ik moet als ik hersteld ben, een baan gaan zoeken waarbij ik zitten en staan regelmatig af kan wisselen en wat lichamelijk niet te zwaar is. Ik heb alleen huishoudschool gedaan, ik heb daarvan wel een diploma, maar schijnbaar geld dat tegenwoordig als "ongeschoold".
Als ik weer aan de beterende hand ben, naar wat voor baan moet ik dan op zoek gaan? Ik zou wel heel graag willen studeren zodat ik een betere baan kan krijgen, maar daar heb ik het geld niet voor.

MVG,

Mvr. J. Snijders-Wernaart

07-11-2022 Vraag van Joyce

Beste Joyce,
Ik sluit mij aan bij de reactie van Engelina. Het is belangrijk dat je straks de juiste keuze maakt en een baan zoekt die bij je mogelijkheden past en ook op langere termijn voor jou goed vol te houden is.
Via deze site en www.noloc.nl kun je een loopbaancoach vinden.
Veel succes,
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40