Vraag

Weten jullie waar ik terecht kan als ik niet weet wat voor beroep er precies bij mij past?

Ik heb nooit geweten wat ik als beroep wil en altijd maar gedaan wat er op mijn pad komt. Maar nu ook werkeloos ben, heb ik zoiets van nu moet ik toch echt eens goed onderzoeken wat ik wil en kan en welke beroepen of opleidingen daar bij passen. Maar waar ik daarvoor terecht moet of wie me daarbij kan helpen weet ik niet. Dus vandaar mijn vraag of jullie weten waar of bij wie ik terecht kan met deze vragen.

07-11-2022 Vraag van Tamara

Beste Tamara, een loopbaancoach kan helpen bij het beantwoorden van jouw vragen. Zelf ben ik een Noloc-erkende loopbaancoach die in Noord -Nederland werkt. Mocht jij in deze regio wonen, dan kunnen we oriƫnterend met elkaar in gesprek. Vriendelijke groet, Hans Huberts (Goedezet!)

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Tamara,

Mooie vragen en inderdaad allemaal vragen waarmee een loopbaanadviseur/-coach je uitstekend bij kan helpen. Op deze site en die van www.NOLOC.nl vind je erkende professionals bij jou in de regio. Het eerste gesprek is meestal kosteloos en oriƫnterend. Elke loopbaanadviseur kent zijn/haar eigen aanpak, spreek er in ieder geval twee tot drie, zodat je kunt vergelijken en kunt kiezen wie het beste bij je past.

Veel succes en plezier met je ontdekkingstocht!

Hartelijke groet,

Marianne Elken (IJsselstein/regio Utrecht)
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Tamara,

Je kan bij mij een gratis formulier aan vragen: doller@home.nl
Zo krijg je wat meer inzicht in jou situatie
Kijk verder even op mijn website.
Groetjes,
Alie Vos-Doller

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Tamara
Het is een aanrader om de inzichtgevende beroepentest te doen. Hiermee krijg je beeld van je affiniteiten. Op basis van de uitslag kun je gericht een plan van aanpak maken. Je kunt altijd even bellen / mailen als je daar behoefte aan hebt.
Succes gewenst.

Roy Derksen
0614420322
Info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Tamara,
Zoals je zelf al aangeeft is het verstandig om iemand te zoeken die je bij deze keuze kan helpen. Zoals al meerder malen hierboven aangegeven zou ik je adviseren om een loopbaancoach in de arm te nemen, deze heeft je een hoop extra te bieden dan/naast testen op internet.
Succes,
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Tamara,
Goed initiatief om ondersteuning te zoeken! Je bent bij een loopbaancoach op de juiste plaats. Ik hoor graag of je vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over wat Focus voor jou kan betekenen. Met alle plezier help ik jou op weg en maak samen een plan om duidelijk te krijgen wat jij nodig hebt om de juiste koers te vinden.
Heb je interesse om te sparren bekijk dan onze website: www.focusnederland.nl om te ervaren of je bij ons als landelijk bureau met een brede dienstverlening en ervaring, op de juiste plaats bent.
Met vriendelijke groet,

Roxane Beumer
senior loopbaancoach
Focus Utrecht

07-11-2022 Antwoord door Wilma

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40