Vraag

Loopbaanadvies

Na een lange tijd niet te hebben gewerkt wil ik graag ad slag maar mijn diploma is weinig waard. (kunstzinnige therapie, hbo). In welke werkvelden zou ik kunnen gaan zoeken, naast de zorg. Ik wil eigenlijk niet een nieuwe opleiding doen.

vriendelijke groet,
P. Jansen

07-11-2022 Vraag van pe

Beste Pe,

Ik wil je graag helpen focussen op je nieuwe, mogelijke uitdaging..
Je zou je vaak heel goed kunnen gebruiken op het gebied van kinderen, mogelijk pedagogisch werk, of richting 'theatersport', dat je mensen bewust helpt om door middel van kunstzinnige vorming zichzelf te kunnen uiten.
Hier moet wel bij gezegd worden dat in de brede sector van GGZ/Maatschappelijk werk behoorlijke bezuinigingen plaatsvinden.
Een ander mogelijke toegankelijke sector zou, zeker als je een lerarenbevoegdheid hebt/haalt, in het onderwijs kunnen liggen.
Als ik mijn creatieve mind er op los laat zou het zelfs denkbaar zijn om actief te zijn in het bedrijfsleven bij het coachen of begeleiden van individuele medewerkers of teams.
Volgens mij hele goede en bruikbare ervaring.

Succes met uitwerken.
Vragen of bellen mag natuurlijk altijd

Aspect Organisatie & Advies
0614420322

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Pe,
Het is niet zo snel te zeggen waar je terecht zou kunnen, hangt af van je talenten en kwaliteiten, maar ook je eigen voorkeuren. Door een gesprek aan te gaan met een loopbaancoach kun je meer inzicht krijgen. Via deze site of www.noloc.nl kun je een loopbaancoach in jouw buurt vinden.
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste mevrouw/meneer Jansen,

Mooie suggesties zijn hierboven al gedaan, maar begint u vooral met ervan overtuigd te zijn dat uw HBO diploma kunstzinnige therapie WEL wat waard is. In hoeverre u in dit werkveld ook daadwerkelijk een baan vindt, hangt zoals gezegd is, af van diverse externe en persoonlijke voorkeuren. Investeren in een loopbaanonderzoek (zie voor coach-aanbod het advies collega Marese), zal u inspiratie en praktische handvatten geven om keuzes te maken die bij u passen, om van daaruit de juiste werkplek te vinden.

Ik wens u veel succes en plezier in het vinden wat bij u past.
Hartelijke groet,

Marianne Elken
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40