Vraag

Hoe kan ik meer inzicht krijgen in mijn kernkwaliteiten en beroep dat hier bij aansluit?

Ik ben zoekende naar werk dat goed bij mij past en loop tegen de vraag aan dat ik niet goed weet wat ik leuk vind en waar ik echt goed in ben. Hoewel ik meerdere studies heb gevolgd blijft deze vraag terug komen. Ik zoek een manier om meer inzicht te krijgen.

07-11-2022 Vraag van Jacobien

Beste Jacobien,
Je bent een van de velen die met deze vraag rondlopen en met behulp van een loopbaancoach vinden de meesten hier een antwoord op. Vaak is deze vraag te beantwoorden in 4-6 gesprekken, waarbij je tussendoor aan opdrachten werkt.
Je kunt via deze site of via www.noloc.nl een loopbaancoach vinden, Vaak is het eerste gesprek vrijblijvend zodat je de gelegenheid hebt om een coach te vinden waarmee je ook een klik hebt. Uiteraard kun je contact met mij opnemen
Succes!
Marese Donkers
info@maresecoaching.nl
06-57640067

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Jacobien,

Aangezien dat je al zoveel opleidingen heb gedaan en je nog steeds met twijfel zit. Is loopbaan advies een beetje moeilijk denk ik. Wat ik wel voor je zou kunnen betekenen is dat ik al heel lang met een speciale techniek werk en dat is comby astrologie, westers & chinees. Het kan zijn dat je daar niet in geloofd, dan houd het op natuurlijk. Ik heb dit veel ingezet, tijdens mijn werk als opleiding & loopbaan adviseur, recruiter, ook voor mensen die echt niet wisten wat voor werk ze moesten doen en ik moet je eerlijk zeggen, dat het in de meeste keren geholpen heeft. Bij mij valt het onder het kopje loopbaanadvies / opleidingsadvies op mijn website, alleen net iets meer.

Laat maar weten wat je er van zou vinden,
Met vriendelijke groeten,
Alie Vos-Doller
Albican

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jacobien,

Ik onderstreep bovengenoemde reacties. Kijk je in het Noloc-register dan zul je ook mij zien staan. Mocht je in mijn regio wonen (Noord-Nederland) dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Voor de ontdekking van je talenten en je interesses gebruik ik de TMA-methode.

Groet, Hans Huberts
Goedezet!

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jacobien,

Ik sluit me aan bij Hans Huberts en Marese Donkers. Via de site van Noloc.nl (loopbaanprofessionals) vind je een gekwalificeerde coach in jouw regio. Als dat de Haagse regio is, kun je ook bij mij terecht voor een vrijblijvende kennismaking. Ook ik gebruik de TMA-methode, zie mijn website: www.ctr-detering.nl
Juist omdat je vraag steeds blijft terugkomen, heb je een goede coach nodig, die je daarbij kan ondersteunen, zodat je niet in cirkeltjes blijft ronddraaien of in je eentje door blijft tobben.
Succes en misschien tot ziens!
Vriendelijke groet,
Tineke Detering

07-11-2022 Antwoord door Tineke

Vond je dit antwoord nuttig?

www.2explore.nl
Neem gerust een kijkje op onze website, de eerste stap heb je al gezet!

Succes

07-11-2022 Antwoord door Marion

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jacobien,

zoals al aangegeven is, kan een goed loopbaan traject je verder helpen. Een traject dat je helpt je kernkwaliteiten te verhelderen, en wat je tegenhoudt om helderheid te krijgen los te laten zodat je je vrij voelt om te kiezen wat je echt belangrijk vindt.

Veel succes,
Clarie van de Langenberg
Loopbaan Energie
http://www.loopbaan-energie.nl

07-11-2022 Antwoord door Clarie

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40