Vraag

Ik ben sinds november 2011 zonder baan na een jaar lang sabitical hard aan het solliciteren maar tot nu toe zonder resultaat op wat kort lopende klusjes na mijn spaargeld is bijna op en begin me nu to

Graag wil ik een coachingsgesprek en advies mbt opleidiing/omscholing/solliciteren na een sabitical van een jaar problemen met het vinden van een passende baan voor langere tijd!

07-11-2022 Vraag van Wilco

Beste Wilco, Goed bezig door deze stap te zetten en je vraag op deze site te zetten! Ik weet niet waar je woon, ik ben zelf gevestigd in Houten en daar ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Daarin kun je dan meer over je achtergrond en werkervaring vertellen en kan ik je uitleggen wat mijn aanpak is in dit soort loopbaangesprekken. Je kunt mij mailen op marieke@mariekenoordam.nl.

Hartelijke groet,
Marieke Noordam

07-11-2022 Antwoord door Marieke

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Wilco,
Ik weet niet waar je woont, maar als het in de buurt van Zoetermeer is ben je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Realiseer je echter wel dat je mogelijk meer dan 1 gesprek nodig hebt om een passende baan ook echt te vinden.
Hartelijke groet,
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl
06-57640067

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Wilco,

Zelfde aanbod als hierboven voor als je in Den Haag woont: van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En als aanvulling op alle tips hier nog 1: solliciteren via de netwerkmethode (inzetten van je eigen netwerk, Linked-In en het netwerk van je loopbaancoach) geeft een grotere kans op een positief resultaat.
Veel succes in ieder geval,
Karen Boerdam,
NOLOC-erkend loopbaancoach
www.karenboerdam.nl

07-11-2022 Antwoord door Karen

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40