Vraag

Ik wil me graag omscholen weet alleen niet waar veel werk in is en wat ik leuk vind zat te denken richting facilitair management ben op dit moment als zelfstandige in de bouw bezig maar het ziet er ni

Ik wil mezelf omscholen maar weet niet wat er allemaal aan functies beschikbaar zijn die ik ook leuk vind en veel vraag naar is ik zat te denken meer in de richting facilitair management maar misschien zijn richtingen waar ik geen weet van heb ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw en zie het niet rooskleurig in voor mezelf dus zoek ik iets wat bij me past gr john

07-11-2022 Vraag van John

Beste John,

Een slimme aanpak is wenselijk. Richt je eerst op vraag Wat wil ik, wat past bij mijn affiniteit en uiteraard is er een realistische uitstroomkans. Je kunt dit achterhalen door gesprekken aan te Gaan met een loopbaanadviseur. Je zou bijvoorbeeld eerst onze inzichtgevende beroepentest te doen en dan een praktisch plan van aanpak te maken, gebaseerd op de inzichten.

Wil je meer weten ik vertel je erg graag meer over.
Succes!

Roy DERKSEN
Aspect organisatie & advies
info@adpect-organisatieenadvies.nl
bellen mag: 0614420322

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo John,

In de eerste plaats snap ik het dat je wellicht verder wilt kijken aangezien het nu niet goed gaat in de bouwsector. Wel vraag ik me af bij het lezen van je schrijven of dat dan betekend dat je in de bouwsector niet op je plaats bent.
Ervaar je het ook zo dat je niet meer in de bouw past? Dan is het wellicht goed om daar met een loopbaanadviseur naar te kijken. Ook zou je met een loopbaanadviseur kunnen kijken of je met jou richting ook elders in kan doorstromen waar wel werk in is. Er zijn vele verschillende methodes die gebruikt wordt in ons loopbaan vak om dit te onderzoeken laat je goed informeren en ga eerst eens shoppen wat er allemaal is.

Succes met het maken van een keuze.

Met vriendelijke groet,
Esther Smeenge

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi John,

Wat maakt dat jij denkt aan facilitair management? Wat spreekt jou daarin aan? Wat heeft ervoor gezorgd dat jij ooit voor de bouwsector hebt gekozen?
Dit zijn vragen waar je samen met een loopbaancoach meer inzicht in kunt krijgen. Naast kijken waar jij vandaan komt, wat je meeneemt en wat je wilt, zou ik je willen adviseren om bijv. op het gebied van facilitair management netwerkgesprekken te gaan voeren.
Ik wens je veel succes toe!

Hartelijke groet,
Veenstra Coaching
Yvonne Veenstra

07-11-2022 Antwoord door Yvonne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo John,

In de bouw is het op dit moment wat anders, maar het kan nog wel weer aantrekken hoor. Wil je een opleiding volgen omdat je uit de bouw wil of wil je echt een heel andere richting op?
Misschien moet je even op mijn site kijken en spreekt het je aan?
Je krijgt dan in eerste instantie een formulier van mij, deze moet je volledig invullen, (dit is geheel gratis) en deze stuur je dan aan mij retour. Het mooie is dat je op het moment dat je gaat schrijven, al ideeen ontdekt en dat formulier stuur je dan aan mij terug. Als je verder weg woont geen probleem, leve de skype zal ik zeggen. Kijk maar eens op www.albican.nl
Veel succes
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste John

Stap over je eigen schaduw en kies voor een baan in de zorg. Er zijn tal van mogelijkheden op elk niveau. Daarnaast word er in de zorg regelmatig BBL trajecten aangeboden waar u leert en werkt. Voordeel daarvan is dat u ook meteen salaris krijgt.

Het werken in de zorg is afwisselend, maar zeker niet voor iedereen weggelegt. Echter zie ik een toename van personeel wat voorheen totaal ergens anders werkzaam was. Het kiezen voor de zorg levert u vaak baak garantie op, een vast contract en mogelijkheden tot ontplooiing.

Succes

07-11-2022 Antwoord door Medi-Step

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40