Vraag

Ik doe al ruim 5 jaar hetzelfde werk binnen een klein kinderdagverblijf. De enige doorgroeimogelijkheden zijn bezet, 1 ervan is begin dit jaar al aan iemand anders gegeven, een nieuwe medewerker is aa

07-11-2022 Vraag van Ann

Hoi Ann,

Als ik in de positie zat zoals jij nu, zou ik mij eerst afvragen, wil ik met kinderen blijven werken of ambieer ik volstrekt wat anders. Uit je vraag kan ik niet afleiden welke opleidingsachtergrond dan wel werkervaring je verder hebt. Het kan mogelijk helpen om je interesses eens te meten, uiteraard wordt dat daarna verteld in een heldere plan van aanpak. Kijk eens op www.aspect-organisatieenadvies.nl voor meer achtergronden.

Schroom niet om verder je vraag te laten beantwoorden.

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Ann
Mooi rugzakje. Luxe probleem? Luister eens goed naar je innervoice.. Opvoedondersteuning is er al veel. WAT zou pecifiek willen doen? Laat eens een ervaren loopbaanbegeleider met je puzzel. Het gaat om je kracht. De weg
naartoe is het HOE. Mijn advies is om eerst je kader duidelijk te maken en dan te focussen op de koers. Als je dat duidelijk hebt probeer je in contact te komen met instellingen, bedrijven en / of personen die in de branche actief zijn.. Dat werkt!

Graag vertel ik je meer over loopbaancoaching en onze voorwaarden.


Succes
naartoe

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ann,

Ga vooral uit van wat je het liefste wilt doen en laat niet de omstandigheden leidend zijn. Waar een wil is, is een weg, zelfs in deze crisis. Steeds meer organisaties zijn bereid het werk aan te passen aan de kwaliteiten van hun medewerkers (jobcrafting).

Je zegt dat je wat voor mensen wilt betekenen b.v. door middel van opvoedondersteuning of het geven van cursussen. Ook w&s en begeleiding van stagiairs vind je leuk. Vraag jezelf af welke onderdelen je nog meer leuk vindt? In welke omgeving wil je werken? Vanuit welke waarden? Zou je bijv. cursussen kunnen geven binnen je huidige werkkring, misschien aan ouders of binnen de scholen waar je stagiairs vandaan komen? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Deel je ideeën, dan vergroot je je kans dat ze realiteit worden.

Succes en hartelijke groet,

Marianne Elken

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Ann,
Marianne heeft je een super advies gegeven, ga kijken wat de mogelijkheden zijn in je organisatie om je huidige baan op een andere manier in te vullen, zodat je meer plezier krijgt en jezelf verder ontwikkelt.
Succes
Marese Donkers-Dijken
info@maresecoaching.nl

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40