Vraag

Na twaalf jaar gewerkt te hebben bij super de boer/C1000 ga ik met ontslag. mijn ziel en zaligheid. gegeven. wat is nu wijsheid:eerst ww. aanvragen en tot mezelf komen. of gelijk proberen in een nieuw

07-11-2022 Vraag van Nelleke

Beste Nelleke,

Na 12 jaar trouwe dienst ontslagen worden is niet niks. Aan de ene kant heb je te maken met het verlies van je baan dat je een plekje moet geven, aan de andere kant heb je waarschijnlijk financiƫle verplichtingen die je moet nakomen.
Als jouw werkgever de arbeidsovereenkomst ontbindt, kun je je het beste bij het UWV aanmelden zodat je ook na je ontslag, toch nog inkomsten hebt.
Daarnaast kun je je opnieuw oriƫnteren: waar ligt mijn kracht, wat voor baan past nu het beste bij mij, in wat voor bedrijf zou ik willen werken, etc.
Mocht je hierbij behoefte hebben aan een professionele gesprekspartner die kennis heeft van jouw branche, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groeten,

Linda Bergstra
ReOrient Loopbaancoaching
06-41096839
www.reorient.nl

07-11-2022 Antwoord door Linda

Vond je dit antwoord nuttig?

Goedenavond Nelleke,

Een erg vervelende situatie voor jou. Wat wijsheid is, geef je in mijn ogen feitelijk al zelf aan. En je zult moeten verwerken dat je ondanks al je inzet ontslag hebt gekregen en je wilt voorkomen dat je thuis komt te zitten. In een traject, zoals ik en ook andere loopbaancoaches, die verzorg zal voor zowel het verwerken als het zoeken van nieuw perspectief aandacht krijgen. Beginnen met verwerken en terugkijken en zo snel als mogelijk vooruit kijken.

Succes en sterkte gewenst.

Groet, Hans Huberts
Goedezet!
06-20102320

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

HA Nelleke,
Je vragen zijn heel herkenbaar. Zo'n ontslag zet je leven even behoorlijk op zijn kop.
Tegelijk vind ik het mooi dat je deze vraag hier op deze site zet. Dat betekent dat je ook al aan het nadenken bent over de toekomst.
Probeer die kracht vast te houden! In een loopbaan traject wordt aandacht besteed aan het verwerken van het ontslag. Maar vaak lukt het mensen ook om dit te verwerken met een partner of vrienden. Tegelijk uitkijken naar wat anders: daar kun je evt. een loopbaancoach voor kunnen inzetten. Hij of zij kan je ook helpen met vragen rondom je leeftijd.

Heel veel succes met alles.

Ard Verrips
Averca, coaching en loopbaanadvies
0641240093

07-11-2022 Antwoord door Ard

Vond je dit antwoord nuttig?

Dag Nelleke,

Ook jou zou ik door wilen verwijzen naar Bo-fit.

Vriendelijke groet,
Jos Nederpel
Nederpel SPV Praktijk

07-11-2022 Antwoord door Jos

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Nelleke, Ik lees dat je denkt dat je je leeftijd tegen hebt. Hoe jong ben je? Besef dat als je een "oudere jongere" bent je werk- en levenservaring meebrengt dat is een groot goed. Naast alle bovenstaande adviezen heb ik er nog een. Je hebt met ziel en zaligheid 12 jaar in de supermarkt gewerkt. Dat betekent dat veel klanten je sterke kanten zullen kennen en jou aan kunnen bevelen. Je kunt ze als netwerk inzetten bij je zoektocht naar nieuw werk. Veel succes toegewenst.
Evelien van Essen
Evelien@vida-advies.nl
www.vida-advies.nl

07-11-2022 Antwoord door Evelien

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40