Vraag

Veranderen van werk

ik zou graag als huismeester aan het werk willen maar het lukt maar niet ik ben 55 jaar oud ik werk wel nu maar zou graag iets anders willen doen

07-11-2022 Vraag van dolf

Beste Dolf,
Wellicht kan het helpen door u in te schrijven bij uitzendbureaus voor de 'ervaren generaties'. Zodra u aangeeft in wat soort functies u geïnteresseerd bent, in welke omgeving u woont en u aangeeft dat u vitaal en volop gemotiveerd bent, hoop ik dat u snel aan de slag kunt. Mocht het niet meteen in uw ideale functie zijn, wellicht wel in werk dat u ook leuk vindt om uit te voeren. U kunt dan vanuit de werkende positie, verder zoeken! Succes!

07-11-2022 Antwoord door Dineke

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Dolf,

Natuurlijk kiezen alle coaches voor een bepaalde insteek, door ervaringen en expertise. Ik zou de vraag willen stellen, wat hield je werk precies in, waar denk je aan als je rondkijkt en hoe zou je dat concreet kunnen maken. Je zou veel baat hebben bij een zelfanalyse onderzoek met een combinatie van gerichte acquisitie/ bedrijfsbenadering... Ga je mee?

Wil je meer informatie dan ben je altijd van harte welkom. Op www.aspect-organisatieenadvies.nl kun je eenvoudig in contact komen met een goede coach

Roy Derksen

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Dolf,

In aansluiting op mijn collega's hierboven, doe ik je nog de suggestie om met enkele woningcorporaties in gesprek te gaan. Vraag eens wat zij voor eisen stellen aan een 'huismeester' en wat zij jou kunnen adviseren als vervolgstap.

Veel succes en hartelijke groet,

Marianne Elken

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40