Vraag

Wil samen wonen in Deventer en woon en werk in Emmeloord ben 56 jaar hoe krijg ik dat snel voor elkaar?

ben 56 jaar en al veel aan het solliciteren geweest om in Deventer werk te kunnen krijgen. werk nu bij de thuiszorg als thuishulp A voor 16 uur per week. Wat is nog mogelijk om zo snel mogelijk naar Deventer te kunnen.

07-11-2022 Vraag van Grietje

Beste Grietje,
Mijn ervaring is dat het bij zoeken naar werk essentieel is hoe je jezelf presenteert in je brief en CV, maar ook door actief de telefoon te pakken en mensen op te zoeken. Heb je bijvoorbeeld al contact opgenomen met thuiszorg organisaties in Deventer? Wat voor werk zou je nog meer kunnen en willen doen? Heeft je huidige werkgever contacten in Deventer en zouden ze je kunnen helpen om contact daarmee te leggen?
Ik kan uit je vraag niet opmaken wat je allemaal al gedaan hebt om nieuw werk te vinden. Dus ik vind het ook lastig om je vraag goed te beantwoorden.
Mocht je meer willen weten over succesvol solliciteren dan kun je het (nieuwe) boek van Aaltje Vincent lezen ‘solliciteren 2.0’ om te kijken of je wel op de juiste manier solliciteert . Je zou ook een sollicitatietraining kunnen volgen of een loopbaanadviseur kunnen inhuren.

Eva Dijkema-Stolk
Loopbaanadviseur Vos Opmaat Consultancy, Groningen
www.vosopmaat.nl

07-11-2022 Antwoord door Vos

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40