Vraag

Ik ben nu nog chauffeur met CE rijbewijs, maar ik wil iets anders doen.

Ik ben een vrachtwagen chauffeur met CE rijbewijs, nu heb ik met mijn werkgever afgesproken dat ik ander werk ga zoeken (ook omdat de verhoudingen niet al te best meer zijn), alleen wil ik geen chauffeur meer zijn. Dus dat betekend dat ik iets anders wil gaan doen, aangezien ik alleen beschik over een MAVO diploma,is het werk waar ik nu naar kijk, niet echt het werk waarvan ik denk dat ik daar mijn pensioen mee ga halen. Alleen ben ik niet in staat om zomaar weer naar school te gaan (gezin), bestaat er nog zoiets als werken en leren? Of kan het uitzendbureau mij hierbij helpen?

07-11-2022 Vraag van Marco

Beste Marco,

Moedige vraag. Welke richting je ook op denkt, of welke job je ook in het vizier hebt, het begint natuurlijk met een goed plan. Uitzendbureaus vullen tijdelijke, of meer structurele jobs in bij werkgevers maar zij zullen wat minder de kansen bieden om door te schuiven of om jezelf om te scholen. Ik wil best vrijblijvend met je kijken welke aanknopingspunten er te maken zijn. Via onze E-coaching zijn ook tal van modules online uit te voeren.

Je bent van harte welkom.

Roy Derksen

Aspect Organisatie & Advies
info@aspect-organisatieenadvies.nl

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Marco,

Ik sluit me aan bij collega, Mirjam Gaasterland, In dit stadium is het belangrijk dat je bij het zoeken naar iets nieuws een deskundige op de arbeidsmarkt hebt die jou daarin kan begeleiden. Op eigen kracht een ommezwaai maken zoals jij dit wenst, vraagt ondersteuning. Meestal zijn werkgevers bereid om een dergelijk loopbaantraject te financieren, zeker wanneer dit onderdeel is van 'het afscheid nemen van elkaar'. In hoeverre het mogelijk is om werken en leren te combineren in jouw specifieke situatie, kun je dan samen met je coach onderzoeken. Eerst ligt het accent op wat je wilt en daarna hoe je het wilt bereiken.

Veel succes en hartelijke groet,

Marianne Elken, ElkenTalent Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40