Vraag

Banen gemeente

Wat is een goede manier om alle vacatures en banen bij de gemeente te ontdekken? Ik zie voor mezelf wel kansen om bij de gemeente te werken. Tot nu toe heb ik in het onderwijs gewerkt. Is het mogelijk om hier advies te krijgen?
Alvast hartelijk dank.
Marjolein

07-11-2022 Vraag van Marjolein

Een andere optie om vacatures te vinden is via groepen van Linkedin. Ik weet niet of je bekend bent met linked in maar in de groepen worden veel oproepen gedaan voor nieuwe medewerkers. Zo bestaat er de groep 'vacatures bij de overheid' en 'werken bij gemeenten'. Daarnaast kun je proberen in contact te komen met mensen die al bij de gemeente werken. Ook hiervoor kun je Linkedin gebruiken.

Succes,

Eva Dijkema,
HR-consultant, Vos Opmaat Consultancy Groningen

07-11-2022 Antwoord door Vos

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Marjolein,

Ik weet niet of je inmiddels al bij een gemeente aan het werk bent. Laten we hopen van wel. Netwerken, netwerken en netwerken. In contact komen met een beslissingsbevoegd persoon binnen de gemeenten waar je wilt werken. Bedenk wél op welk domein/ welke dienst je het beste inzetbaar bent. Kijk dus met name wat je in huis hebt en waar je ervaringen liggen.

Succes! Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40