Vraag

Ik heb een diploma van helpende welzijn en heb een opleiding pedagogische medewerker niveau 3 gedaan maar niet afgerond, maar nu is mijn vraag hoe kan ik het beste een ander opleiding vinden die bij m

ik wil het graag ook combineren met mijn dochter en haar basisschool

07-11-2022 Vraag van samira

Dag Samira,
Goedemorgen.
Een manier om je te oriƫnteren op een passende opleiding of cursus is de site www.springest.nl Daar kun je op trefwoord(en) allerlei passende opleidingen vinden. Je geeft aan dat je receptioniste (of baliemedewerker) wil worden. Dan is het nog afhankelijk waar je dat wilt zijn. Als je dat in een zorginstelling wil doen bijvoorbeeld, zou ik mij kunnen voorstellen dat je eens langs een aantal van die instellingen gaat om te kijken hoe het werk van receptionist er daar uitziet, wat je taken zijn en wat je in huis moet hebben (bijvoorbeeld qua opleiding). Vraag eventueel of je eens een uurtje, of een dagdeel mee mag kijken. Op deze manier kun je een beter beeld krijgen van verschillende mogelijkheden. Heel veel succes!

Pieter
Focus

07-11-2022 Antwoord door Wilma

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Samira, Ik kan niet zien wat je leeftijd is, maar sommige ROC's bieden ook opleidingen aan voor 18+ of 21+. Ik werk in deeltijd bij het ROC Novacollege in Haarlem bij de opleiding administratief medewerker voor 21 plussers. Daar kun je ook receptioniste mee worden. Op hun site staat een beroepentest. Kijk eens rond in de buurt van je woonplaats of daar misschien ook een geschikte opleiding voor je is. De intaker van de school kan je wensen ook goed zichtbaar maken en kijken of het haalbaar is voor je. Succes!
Evelien van Essen
www.Vida-advies.nl
www.rocnovacollege.nl
evelien@vida-advies.nl

07-11-2022 Antwoord door Evelien

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40