Vraag

Hoe kan ik mijn plek binnen de organisatie vinden

Ik werk nu 8 jaar binnen dezelfde organisatie, maar op vele verschillende functies.
Toch heb ik echt het gevoel dat ik niet op mijn plek zit. Ik werk op elke plek een jaar en als ik dan alles op de rit heb is de uitdaging weg en ga ik weer zoeken. Toch ben ik toe aan rust en gewoon een functie die dus echt bij me past.
Hoe kan ik er achter komen welke functie dat is?
Zijn er plaatsen waarbij ik er hulp voor kan krijgen om er achter te komen hoe ik gelukkig binnen 1 plek kan worden in mijn werk?

07-11-2022 Vraag van Susan

Hoi Susan,

Als ik je verhaal lees dan komt bij mij de vraag op: wat WIL je echt. Rust, dat is duidelijk. En wat wil je daarnaast in je werk? Ga dromen wat je wilt! Schrijf alles op wat er in je opkomt. Kijk vervolgens terug: wat vond je leuk om te doen in werk en prive in het verleden. Waar krijg je energie van?

Combineer deze pefeningen en maak dan een saenvatting van wat je echt wil in je werk. Ga dat bespreken met mensen die jou kennen: dit is wat ik wil, wat ziet de ander dan voor mogelijkheden?

Heel veel succes! Sommige mensen kunnen dit zelf doen, anderen worden daar liever bij gecoached. Zoals je ziet, staat er een heel leger loopbaanadviseurs voor je klaar! Als je iets bijzonder wilt op dit gebied, ik heb CarriereHealing ontwikkeld. Een effectieve methode die voorbij gaat aan je gedachten. Je krijgt in 1 sessie inzicht in je echte verlangen in werk, wensen, talenten en belemmeringen. Als je dat wilt kun je daarna kiezen voor extra begeleiding. Bijvooreeld hoe vind ik dan die baan die bij me past?

Veel succes en hartelijke groet,
Milja Falentijn, Loopbaancoach
www.carrierehealing.nl www.falentijn.nu 023 5260701

07-11-2022 Antwoord door Milja

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40