Vraag

Moeite om met een CV vol tijdelijke jobs opnieuw aan de slag te komen

Mijn CV staat (te) vol met tijdelijke jobs en na 3,5 een administratieve klus zou ik graag weer verder. Ik vraag me echter af of ik -, en vooral via welke studie/cursus ik het beste verder kan gaan om te voorkomen dat mijn CV alleen maar nog langer wordt met tijdelijke klussen die misschien/wellicht ook niet de meest geschikte klussen voor mij waren.

07-11-2022 Vraag van Roald

Beste Roald,

Om te voorkomen dat de lijst met klussen die niet helemaal bij je passen langer wordt, raad ik je aan om te bedenken/onderzoeken welke klussen je wel wilt. Wat vind je leuk? Wat gaat je gemakkelijk af? Geef daar aandacht aan in je CV, laat dat naar voren komen. Vraag jezelf af waarom je een opleiding wilt doen. Doe alleen een opleiding als die wat toevoegt aan waar je naartoe wilt. Anders is het zonder van je tijd, geld en energie.
Veel succes, Milja Falentijn
www.falentijn.nu

07-11-2022 Antwoord door Milja

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Roald,

Ik sluit me aan bij de vragen die Milja je stelt. Door die te beantwoorden, geef je zelf al meer richting aan je toekomst. Het zijn geen makkelijke vragen om te beantwoorden merk ik bij veel van mijn cliënten. Wat helpt is om terug te kijken in wat je al gedaan hebt.

Je vertelt dat je al veel jobs en klussen gedaan hebt - je hebt dus een schat aan ervaringen. Kijk daar eens op terug en schrijf op wat je binnen die jobs leuk vond om te doen. Welk type mensen waren leuk om voor en/of mee te werken? Welk type organisaties sprak je aan? Richt je vooral op de positieve herinneringen - die geven je energie en drive!

Je kunt je verleden prima gebruiken om een lijntje naar de toekomst uit te leggen. Belangrijk is daarbij dat je als uitgangspunt neemt: datgene waar je enthousiast van wordt. Van daaruit kijk je welke baan daarbij hoort en of je nog aanvullende opleiding nodig hebt om die te kunnen uitvoeren.

Heel veel succes met je ontdekkingsreis!
Hartelijke groet,
Esther Esselbrugge
persoonlijkegroei.info

07-11-2022 Antwoord door Esther

Vond je dit antwoord nuttig?

In jouw geval kan het maken van een 'vaardigheden' cv heel waardevol voor je zijn. Als je hier op internet naar zoekt vind je zeker de tools om hier een stapje verder in te komen.
Succes ermee!

Hartelijke groet,
Yvonne Veenstra

07-11-2022 Antwoord door Yvonne

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Roald,

Wij zouden graag je CV onder de loep willen nemen! En dit doen wij geheel kostenloos. Je kunt je CV Mailen naar info@tc-group.nl

Mocht je vooraf meer willen weten over Tjin Consultancy Group, dan verwijs ik je graag naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Wij vernemen graag van je.

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste loopbaancoach

Wij vergelijken het aanbod voor loopbaancoaching in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende coachingstraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Loopbaancoaching traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40