MEER WAARDE IN WERK

Plaats een review

MEER WAARDE IN WERK biedt loopbaancoaching en outplacement voor gedreven hbo'ers en academici die meer waarde willen realiseren in hun werk

Voor werkgevers:

Klanten van MEER WAARDE IN WERK zijn vooral hoger opgeleide professionals, die bewust vorm en sturing willen geven aan hun loopbaan. Het zijn met name gedreven hbo'ers en academici die worstelen met de vraag: 'Hoe wil ik verder in mijn loopbaan?' Veelal zijn het mensen die op zich een prima baan hebben, maar toch een ongenoegen voelen, een onvervulde behoefte, het gevoel 'is dit het nou?' Ze zoeken naar meer voldoening in hun werk. Ze hebben het gevoel dat ze hun kwaliteiten onvoldoende benutten en zoeken meer uitdaging. 


Voor werknemers:

MEER WAARDE IN WERK werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Het kantoor is gevestigd in Zutphen. Omdat klanten van MEER WAARDE IN WERK uit het hele land komen en zelfs bijvoorbeeld werken in het buitenland, vinden ook veel coachgesprekken online plaats. Al dan niet gecombineerd met gesprekken in Zutphen. Voor het concrete aanbod, zie de website.


Wij zijn gevestigd in:

Zutphen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.